Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Start van Woonboulevard Heerlen

In 1991 opende Woonboulevard Heerlen voor het eerst haar deuren. Een belangrijk moment in de geschiedenis van de stad Heerlen. De grootschalige winkelbestemming (meer dan 40.000 m2 aan oppervlakte), gelegen aan de rand van de stad, werd al snel een trekpleister voor de inwoners van Heerlen de omliggende regio’s. Met een breed scala aan winkels die gespecialiseerd zijn in meubels, woonaccessoires, keukens en doe-het-zelf artikelen, biedt de Woonboulevard een uitgebreide winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en producten voor hun woning. Het moderne ontwerp en ruime opzet zorgen voor aangename en toegankelijke omgeving voor bezoekers.

Sinds de opening heeft Woonboulevard Heerlen zich stevig gevestigd als een toonaangevend centrum voor woonartikelen en blijft het zich ontwikkelen om aan de behoeften en wensen van haar bezoekers te voldoen.

 

Wist je dat…

Waar nu maar liefst 125.000 m2 woonboulevard is ontstaan, was voorheen een woonwagenkamp. De verhuizing van het kamp was destijds onderdeel van de stadsplanning om het gebied nieuw leven in te blazen en een belangrijke commerciële bestemming te creëren aan de rand van Heerlen. Over de locatie is destijds goed nagedacht. Het is natuurlijk een zichtlocatie omdat het naast de autosnelweg ligt, maar het is ook een centraal gelegen plek die goed bereikbaar is voor geheel Zuid-Limburg en de Euregio.