Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Dierendag is dé dag om je huisdieren extra te verwennen

dierendag

Morgen is het officieel Dierendag! Over de hele wereld vieren we deze speciale dag door onze trouwe viervoeters extra te verwennen met lekkere snoepjes, met speelgoed en wat extra aandacht. Dierendag is dus de perfecte gelegenheid om je huisdier te verwennen met iets speciaals. En waar kun je dat beter doen dan bij Woonboulevard Heerlen?

Speelruimtes voor je huisdier

Richt een speciale speelruimte in voor je huisdier of maak een speelhoek in je woonkamer of tuin. Door een plek te creëren waar je huisdier veilig kan spelen, klimmen en verkennen, voelt je huisdier zich echt thuis. Bovendien kun je met de juiste inrichting een stijlvolle aanvulling op je interieur creëren, zodat zowel jij als je huisdier ervan kunnen genieten.

speelruimtes dier

Het waar hondenparadijs

Creëer een ideale omgeving voor je viervoeter met alles wat hij nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Van comfortabele hondenbedden en handige voerbakken tot interactief speelgoed en trainingsaccessoires. Denk aan een comfortabele rustplek zoals een zachte mand, of aan een plek waar je hond actief bezig kan zijn met bijvoorbeeld een trainingsbal.

Voor de kattenliefhebbers

Kattenliefhebbers begrijpen dat katten houden van veel slapen. Door middel van krabpalen, kattentorens of kattenspeeltjes kun je jouw kat toch verwennen met Dierendag en ze tegelijkertijd stimuleren om actiever te zijn. Geef je kat een eigen plekje waar die zich helemaal thuis voelt.

Plezier voor je vogels

De meeste vogels halen plezier uit het verkennen van hun omgeving en het spelen met kleurrijk speelgoed. Creëer een veilige en stimulerende omgeving met zitstokken, badhuisjes en voerbakjes die perfect passen bij je interieur. Geef je gevleugelde vrienden een omgeving waar ze kunnen verkennen en spelen.

Voor de kleine knagers

Hamsters en konijnen verdienen een comfortabel en veilig thuis, van ruime hokken en schuilhuisjes tot leuk speelgoed en comfortabele bodembedekking. Richt een speciaal plekje in je huis in waar je kleine knaagdier kan graven, knagen en spelen.

knaagdieren

Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

sanitair
De ultieme badkamer make-over: hoe houd je je badkamer functioneel en stijlvol?

Je badkamer kan zowel stijlvol als functioneel zijn door de juiste keuzes te maken in sanitair. Denk aan moderne, duurzame wastafels en kranen, of zelfs innovatieve opties zoals sunshowers om je eigen spa-ervaring thuis te creëren. Voeg een persoonlijke touch toe met unieke kleuren en decoratieve accessoires. Bij Woonboulevard Heerlen vind je een breed assortiment om je badkamer om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle ruimte.