AEG vaatwasser cadeau bij Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens heeft nu een mooie actie lopen in samenwerking met AEG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van vijf AEG-apparaten een vaatwasser cadeau. De apparaten van AEG verruimen de kookkunsten en brengen de smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.

Vind hier alle informatie rondom deze actie.

Deze actie loopt tot 31 maart 2024.

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!

keuken opknappen
Keuken opknappen met 4 kleine aanpassingen!

Verfris je keuken met 4 simpele aanpassingen! Verf of wrap de kastdeuren, vervang handgrepen voor een moderne uitstraling, creëer extra opbergruimte met wandplanken of een verplaatsbaar keukeneiland, en voeg een opvallende spatwand toe achter het fornuis. Ontdek alle benodigdheden bij Woonboulevard Heerlen, waar meer dan 50 winkels wachten om je woonwensen werkelijkheid te maken. Tot snel!

Stijlvol
Stijlvol het nieuwe jaar in met jouw interieur

New year, new me! Dat horen we vaak. Maar vergeet niet dat ook je interieur zo nu en dan toe is aan een opfrisser. Waar we de afgelopen jaren helemaal gek waren van minimalisme, willen we dit jaar baden in comfort op een duurzame manier. Meedoen aan de woontrends van 2024? Woonboulevard Heerlen vertelt je hoe!

Benieuwd naar meer acties?