Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

€750 voordeel bij aankoop van vier AEG apparaten

De smaak van morgen!

Bruynzeel keukens heeft nu een mooie actie lopen in samenwerking met AEG. Je krijgt namelijk €750 voordeel bij aanschaf van vier AEG-apparaten. De apparaten van AEG verruimen de kookkunsten en brengen de smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.

Meer informatie over de actie vind je hier.

* Deze actie loopt tot en met 31 augustus

Aanbevolen berichten

decoratie voor op tafel
Decoratie voor op tafel: welke accessoires kies je?

De eettafel verdient aandacht bij de inrichting. Start met stijlvol servies als basis en overweeg diverse tafelkleden of placemats voor variatie. Voeg bloemen of planten toe voor een frisse uitstraling en kies kaarsen in verschillende hoogtes en kleuren voor sfeer. Combineer decoraties, maar houd de tafel overzichtelijk om een harmonieuze uitstraling te behouden.

Hoe organiseer je een zomerse barbecue?

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Ontdek ideeën voor de perfecte buitenkeuken en geniet van culinaire zomeravonden! Een overkapping maakt je buitenkeuken het stralende middelpunt in je tuin, beschermd tegen zon en regen. Kies levendige kleuren en mix met bijpassende accessoires voor een trendy uitstraling. Gebruik duurzame materialen zoals hout en keramiek, en milieuvriendelijke apparatuur zoals een barbecue of pizzaoven voor smakelijke gerechten. Kleed de ruimte aan met kruidenrekken, planten, kaarsen en sfeervolle verlichting voor de perfecte ambiance. Gebruik verse ingrediënten uit je eigen moestuin voor nog meer smaak. Ontdek alles wat je nodig hebt bij Woonboulevard Heerlen voor jouw droom buitenkeuken!

Benieuwd naar meer acties?