Inspiratieweken

Klaar voor een flinke dosis wooninspiratie? Laat je dan extra verrassen door het veelzijdige aanbod van Woonboulevard Heerlen tijdens de Inspiratieweken van 1 mei tot en met 18 juni. Maak kans op persoonlijk advies van onze interieurstylisten, bekijk onze wekelijkse inspiratievideo’s en shop je favoriete meubels en accessoires. Met het assortiment van de 50+ speciaalzaken op Woonboulevard Heerlen maak je van jouw huis, jouw thuis!

Visual van de Inspiratieweken met voornamelijk roze tinten.

Wekelijks inspirerende content

Tijdens de Inspiratieweken trakteren we je iedere week op verrassende video’s boordevol inspiratie voor jouw interieur. Natuurlijk sluiten deze naadloos aan op de woontrends van het seizoen. Houd onze social mediakanalen in de gaten en mis niets!

Volg ons op social media!

Doe mee & win!

Stroomt je hoofd over van de interieurideeën, maar kom je niet tot een concreet plan? Of weet je niet waar je moet beginnen met de indeling van je nieuwe woning? Geen zorgen, onze interieuradviseurs helpen je graag! Van de juiste kleur op de muur tot de ideale inrichting van de slaapkamer, zij hebben een antwoord op al jouw brandende interieurvragen.

 

Hartstikke handig, zo’n interieuradvies. Daarom geeft Woonboulevard Heerlen tijdens de Inspiratieweken een compleet interieuradvies weg ter waarde van € 1.750,- bestaande uit:

 • Een persoonlijk interieuradvies
 • Een 2D plattegrond
 • Een meubelplan

Laat hieronder je mailadres achter om mee te doen, that’s it!

"*" geeft vereiste velden aan

Let op! Meedoen aan deze winactie kan tot en met 18 juni en enkel door het deelnameformulier volledig in te vullen. Woonboulevard Heerlen neemt persoonlijk contact op met de winnaar per e-mail.*
Let op! Meedoen aan deze winactie kan tot en met 18 juni en enkel door het deelnameformulier volledig in te vullen. Woonboulevard Heerlen neemt persoonlijk contact op met de winnaar per e-mail.

Actievoorwaarden

Meedoen? Neem dan voor deelname onderstaande actievoorwaarden en spelregels goed door.

 1. De winactie wordt uitgeschreven door Woonboulevard Heerlen, gevestigd te Heerlen. Er zijn actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de winactie is gratis en alleen geldig door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen.
 3. Je kunt maximaal één keer deelnemen aan deze winactie.
 4. Indien er onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Woonboulevard Heerlen het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 5. De winactie loopt van 1 mei tot en met 18 juni.
 6. Om deel te mogen nemen aan de winactie, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. De winnaar wordt binnen 10 werkdagen na sluiting van de winactie persoonlijk geïnformeerd via of het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 8. Woonboulevard Heerlen kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit nadelig is voor de deelnemer.
 9. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Medewerkers van Woonboulevard Heerlen en de aangesloten winkels en samenwerkingspartners zijn uitgesloten van deelname.
 12. De winnaar dient uiterlijk binnen 2 weken na de bekendmaking te reageren, anders heeft Woonboulevard Heerlen het recht een nieuwe winnaar te kiezen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de winacties worden verkregen, worden door Woonboulevard Heerlen alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden worden uitgesloten van deelname.
 16. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Woonboulevard Heerlen via Facebook door een chatbericht te sturen. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen een reactie te sturen.

Meer dan 50 winkels wachten op je

Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren​​

Woonboulevard Heerlen inspireert​​