Lentegeluk bij Goossens

Lentegeluk bij Goossens
Nu het beste uit de natuur weer naar boven komt en het zonlicht de daken streelt, is het tijd voor een frisse wind in huis. Speciaal voor jou bieden we de leukste voorjaarsdeals nu aan met korting tot wel 20%. Zo profiteer je dit vroege voorjaar van waanzinige kortingen, zodat je jouw woon-, eet- en slaapkamer extra voordelig een stijlvolle upgrade kan geven. Haal nu jouw lentegeluk in huis en bekijk alle deals op www.goossenswonen.nl/aanbiedingen.

Aanbevolen berichten

blog Kitchenette
De kitchenette: Een compacte én complete kookhoek

In een appartement, studio of studentenkamer is een uitgebreide keuken met veel opbergruimte en een kookeiland helaas geen optie. Maar, ook met weinig vierkante meters kun je een keuken realiseren die groots is in mogelijkheden. Mogen we aan je voorstellen: de kitchenette. Deze kleine maar fijne keuken van vaak maar één meter breed bevat alles wat je nodig hebt. Hoe houd je ‘m compact én compleet? Nou, zó!

blog keukenblad
Alles over verschillende soorten keukenbladen

Looks zijn één, maar een keukenblad moet bovenal praktisch zijn en passen bij dat wat jij doet in de keuken. Het moet tegen een stootje kunnen van al het kookgeweld dat erop plaatsvindt en het liefst is het ook makkelijk schoon te maken. Uiteraard is afhankelijk van de materiaalsoort het ene blad duurder dan de ander.

Babykamer veilig inrichten
Babykamer veilig inrichten: zó doe je dat

Een kleine op komst? Grote kans dat je her en der al inspiratie hebt opgedaan om van de kinderkamer een zoete of juist stoere boel te maken. Ja, het inrichten en aankleden van de kinderkamer is een groot feest. Leuk, al die tierelantijntjes, maar vergeet niet dat kinderen ontdekken met hun handjes én mondjes. Hoe pakken we dat dan aan?, zul je denken. Woonboulevard Heerlen helpt je op weg! Want ook voor de kamer voor de kleinste avonturiers onder ons hebben we een veelzijdig aanbod. Gewoon: leuk én veilig!

Benieuwd naar meer acties?