Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Woonboulevard Heerlen bestaat 25 jaar

De woonboulevard bestaat 25 jaar! Om dit te vieren werden er van september tot november verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Een van de activiteiten was de ‘historische woonroute’. Een soort mini-expositie bij diverse woonwinkels op de woonboulevard over wonen door de jaren heen. Bij elke ondernemer werd een ander thema belicht en zo kon je al winkelend inspiratie opdoen en meer te weten komen over een onderwerp dat je interessant vond.

Het jubileum  werd afgetrapt met een ‘inspiratie-event’, waarbij je terecht kon voor gratis interieur- en tuinadvies, inspirerende lezingen en een leuke upcycling workshop. Daarnaast werden er verschillende workshops georganiseerd en werd de speciale periode afgesloten met een inspirerend woonevent.

Bezoekers werden in de winkels verrast door extra kortingsacties. Zo vierden we samen 25 jaar wooninspiratie!

 

Wist je dat…

Woonboulevard Heerlen toen al jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers ontving. Ook personen uit België en Duitsland wisten toen al de woonboulevard te vinden. Alleen de binnensteden van Maastricht en Heerlen wisten meer bezoekers te krijgen.