Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In onze webshop en in onze showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames, kleine lettertjes en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek. De badkamer of toiletruimte zoals jij die wilt, daar gaan we voor! Verder vind je in onze showrooms volop inspiratie, waarbij je zelf aan de slag kunt gaan met een moodboard. Kom je een keer langs?

1.000m2 badkamerinspiratie

Onze showroom in Heerlen heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers in verschillende moderne stijlen. Zo kun je goed ontdekken wat je mooi vindt. Daarnaast biedt Sanitairwinkel Heerlen ook een inspiratietafel waar je zelf aan de slag kunt gaan met een moodboard. Experimenteer met verschillende tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet welke combinaties jij mooi vindt. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen.

Laat je adviseren

We helpen je graag bij het samenstellen van een badkamer, van productadvies tot stylingadvies. Onze adviseurs denken met je mee en komen zo tot de beste oplossing voor jouw situatie. Ook wanneer je op zoek bent naar advies over losse producten of kleine badkamer renovaties helpen we je graag op weg. Kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor advies, inspiratie en de laatste badkamertrends. Enthousiast? Dan zien we je snel! Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

Kontakt

Sanitairwinkel
In de Cramer 100
6412PM Heerlen
www.sanitairwinkel.nl

Öffnungszeiten

Montag10:00 - 18:00 Uhr
Dienstag10:00 - 18:00 Uhr
Mittwoch10:00 - 18:00 Uhr
Donnerstag10:00 - 21:00 Uhr
Freitag10:00 - 18:00 Uhr
Samstag10:00 - 17:00 Uhr
Sonntag12:00 - 17:00 Uhr