Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

4 tips voor een perfecte Woningsdag!

Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen Knutselwedstrijd kinderen
De Oranjebond doopt Koningsdag dit jaar officieel om tot Woningsdag. Nu we allemaal thuisblijven, is het des te belangrijker om een gezellige omgeving te creëren. Maar hoe maak je jouw huis dan Woningsdagproof? Dat klinkt als een klus voor ‘Vraag het Jenneke’.
 

Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen 27 april 2020

Tip 1: opfleuren

We kunnen nu meer dan ooit wel een beetje kleur in ons leven gebruiken. Wat dacht je van een (oranje) vaas met een bosje klassieke tulpen? Of trek de tuin in en plant zelf wat bollen, daar geniet je nog jaren van. De echte Oranjefan gaat natuurlijk voor een sinaasappelboom in de voortuin.

Woningsdag Woonboulevard Heerlen oranje sinaasappelboompje

Tip 2: knutsel erop los!

Met Koningsdagknutsels het huis versieren, dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. We hebben op onze Pinterestpagina alvast een te gek inspiratiebord voor je samengesteld. Zo zijn de kinderen uren onder de pannen met knippen en plakken en kunnen jullie daarna samen versieren. Wij kunnen niet wachten om te zien wat jullie ervan maken! En… GO!

Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen Knutselwedstrijd kinderen

Tip 3: kleedjesmarkt (in eigen huis of tuin)

Omdat alle vrijmarkten helaas zijn afgeblazen, wordt er dit jaar een digitale kleedjesmarkt georganiseerd, waarbij je online je spulletjes verkoopt. Geen excuus om je lenteschoonmaak uit te stellen dus! Lekker opruimen en wie weet maak jij straks een ander blij met jouw oude spulletjes.

Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen

Tip 4: de gezelligste eettafel van Nederland

Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je eettafel een kunstwerk. Wat dacht je van een Nederlandse vlag als tafelloper? Oranje servetkunst? Slingers, pompons, ballonnen, noem maar op! Want die oranje tompouces, worteltaart en pompoensoep smaken nóg lekkerder als je ze aan een mooi gedekte tafel eet.

Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen gedekte tafel

Fijne Woningsdag allemaal!

Aanbevolen berichten