Blog & vlogs

Doucheruimte

Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.

Lees verder »
Sanitair

Sanitair voor een stijlvolle badkamer

Een badkamer is meer dan slechts een functionele ruimte in ons huis. Het is een plek waar we de dag beginnen, en waar we ‘s avonds ontspannen na een lange dag. Daarom is het belangrijk dat je badkamer niet alleen functioneel is, maar ook past bij jouw stijl en smaak. Bij Woonboulevard Heerlen vind je een overvloed aan keuzes op het gebied van sanitair, en helpen onze winkels bij het maken van de perfecte keuze voor jouw badkamer.

Lees verder »
Herfstvakantie DIY: zelf kaarsen maken

Herfstvakantie DIY: zelf kaarsen maken

Wat het weer tijdens de herfstvakantie doet, dat is altijd een verrassing. Staat er een druilerige dag voor de deur? En wil je eens wat anders doen dan appeltaart bakken om de dip te verslaan? Ga aan de slag met het maken van je eigen kaarsen. Leuk voor in je eigen interieur, maar nog leuker om iemand anders cadeau te doen.

Lees verder »
Kinderkamerverlichting

Kinderkamerverlichting: sfeervol, handig én veilig!

Een kinderkamer is meer dan alleen een ruimte om te slapen. Het is een plek waar kinderen spelen, leren en hun verbeelding de vrije loop laten. De juiste verlichting kan een wereld van verschil maken! Het is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de veiligheid en functionaliteit van de ruimte. En voor al die belangrijke aspecten heeft Woonboulevard Heerlen een aanbod. Lees maar mee!

Lees verder »
Dierendag

Iedere dag dierendag in je huis

Ja, met dierendag wordt je harige, gevederde of geschubde maatje nog net wat meer verwend dan andere dagen. Maar eerlijk is eerlijk: iedere dag is het dierendag. Bij Woonboulevard Heerlen zijn we van mening dat je overal in huis je liefde voor (huis)dieren terug kunt laten komen. Hoe? Zo!

Lees verder »