Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Open met Pinksteren!

Woonboulevard Heerlen

Inspireert

Meer dan 50 winkels wachten op je

Woon trends

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Van huis naar thuis

50+ winkels voor huis en tuin

Inspireert

Meer dan 50 winkels wachten op je

Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren​​

Woonboulevard Heerlen inspireert​​

Woontrends

3 pleinen met meer dan 50 winkels

Niet een, twee, maar drie pleinen boordevol wooninspiratie voor huis en tuin. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, bed, bank, tafel, kast of accessoires. Woonboulevard Heerlen heeft het! Met meer dan 50 winkels zit er zeker één winkel tussen die aan jouw woonwensen en -stijl voldoet. Het diverse én inspirerende winkelaanbod is verspreid over drie pleinen. Shop je bij Woonboulevard Heerlen? Dan shop je 7 dagen per week de nieuwste trends en mooiste collecties van de beste merken. Welkom thuis bij Woonboulevard Heerlen!

Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren

Dankzij de centrale ligging aan de A76 en N281 sta je in een mum van tijd op één van de drie pleinen van Woonboulevard Heerlen. Vanuit Hasselt bereik je onze winkels in slechts 40 minuten. Bovendien zijn al onze pleinen met elkaar verbonden, waardoor je gemakkelijk al jouw favoriete winkels kunt bezoeken. Ook parkeren is eenvoudig én gratis. Op ieder plein is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Dichtbij huis

Van huis naar thuis...

Woonboulevard Heerlen inspireert

Woontrends zijn continu in beweging en Woonboulevard Heerlen beweegt mee. Laat je inspireren door onze blogs & video’s. Van decoratietips en moodboards tot kleine en grote projecten waar je zelf mee aan de slag kunt.