Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Inspiratiehuis logo tekst

Kom langs en bekijk het inspiratiehuis, waar de nieuwste woontrends tot leven komen! Ontdek hoe jij jouw woonkamer en keuken kan transformeren en laat je inspireren door de meest trendy interieurideeën. Maar dat is niet alles! Terwijl je wegdroomt in het stijlvolle decor, maak je kans op een prijs die je huis écht onvergetelijk zal maken. Raad de waarde van het interieur van het inspiratiehuis en win!

Campagnebeeld inspiratiehuis
Varen in pot

Raad & win!

Raad jij de waarde van het inspiratiehuis? Dan maak je kans op een gloednieuw interieur! Raad het exacte bedrag en je hebt de keuze: ga voor de betoverende inrichting van het inspiratiehuis óf ontvang een waardebon van Woonboulevard Heerlen ter waarde van de helft van het juist geraden bedrag. Een unieke kans om jouw interieur wensen waar te maken en je huis te transformeren. Doe mee, waag je gok en maak van je huis een stijlvol thuis!

Vul onderstaande formulier in en wie weet win je deze fantastische prijs! Meedoen kan tot en met zondag 12 mei 2024

Klik hier voor de deelnemende winkels en interieur.

Raad & win!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Hoe werkt het?

 1. Deel via het formulier jouw antwoord;
 2. Vul je contactgegevens in;
 3. Klik op verzenden en stuur jouw antwoord!

Let op! Meedoen aan deze winactie kan tot en met zondag 12 mei 2024 en enkel door het deelnameformulier volledig in te vullen. We nemen telefonisch contact op met de winnaar.

Confetti
Koperen pan
Plant groene bladeren
Fatboy

Voorwaarden actie

Meedoen? Neem dan voor deelname onderstaande actievoorwaarden en spelregels goed door.

Meubel explosie

ACTIEVOORWAARDEN INSPIRATIEHUIS

 1. De winactie wordt uitgeschreven door Woonboulevard Heerlen, gevestigd te Heerlen. Er zijn actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de winactie is gratis en alleen geldig door via de website het formulier op deze pagina in te vullen.
 3. Je kunt maximaal één keer deelnemen aan deze winactie.
 4. Indien er onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Woonboulevard Heerlen het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 5. De winactie loopt van 29 maart tot en met 12 mei 2024.
 6. Om deel te mogen nemen aan de winactie, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland, België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. Winnen kan door de prijsvraag met het juiste bedrag te beantwoorden: “Wat is de waarde van de inhoud van het inspiratiehuis?”. Het juiste bedrag zijn de daadwerkelijke prijzen die in maart 2024 golden. 
 8. Woonboulevard Heerlen maakt in totaal één winnaar bekend.
 9. Indien meerdere personen de juiste waarde hebben geraden, wordt door middel van loting een winnaar gekozen.
 10. De winnaar kan óf de inhoud van het inspiratiehuis winnen (meubels en aankleding) of cadeaubonnen met een waarde van 50% van de waarde van het interieur (zie punt 7).
 1. Indien de winnaar kiest voor de inrichting, ontvangt hij/zij het daadwerkelijke meubilair dat in het inspiratiehuis was geplaatst. 
 2. Niet inbegrepen bij de waarde en de prijs van het inspiratiehuis zijn: de vloer, de tussenwand, verfkleuren en de afbeelding van de keuken.
 3. De waardebon mag in alle winkels van Woonboulevard Heerlen worden ingeleverd. Behalve de Jysk en Gamma.
 4. De winnaar wordt op 13 mei tussen 13.00-15.00 uur telefonisch gecontacteerd via het telefoonnummer waarmee aan de actie is deelgenomen. Indien de winnaar niet opneemt, mag Woonboulevard Heerlen een andere winnaar uitroepen.
 5. Uitreiking opnames dienen in week 20 uitgevoerd te worden. Indien de winnaar niet beschikbaar is die betreffende week mag Woonboulevard Heerlen een andere winnaar benoemen. 
 6. De winnaars stemmen ermee in dat er video en/of foto opnames ten behoeve van de campagne worden gemaakt.
 7. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 8. Medewerkers van Woonboulevard Heerlen en de aangesloten winkels en samenwerkingspartners zijn uitgesloten van deelname.
 9. De persoonsgegevens die in het kader van de winacties worden verkregen, worden door Woonboulevard Heerlen alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 10. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 11. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden worden uitgesloten van deelname.
 12. Woonboulevard Heerlen kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit nadelig is voor de deelnemer.
 13. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Woonboulevard Heerlen via [email protected] door een mail te sturen. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen een reactie te sturen.