Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Je eigen oase van rust met deze 4 tuintips

Je eigen oase van rust met deze 4 tuintips Woonboulevard Heerlen

Haal diep adem: ruik de aarde, frisse lucht naar binnen en stress naar buiten. Je tuin, of het nu een kleine voortuin, riante achtertuin of zelfs een balkon of dakterras is, kan de ideale plek worden om tot rust te komen. Zie je jezelf al uren zwoegen met spades, schoffels en harkjes? Dat mag natuurlijk, maar je kunt het jezelf ook makkelijker maken. Wij helpen je met deze tips.

Je eigen oase van rust: 4 tuintips

Voeg kleur toe!

Om je perkjes of pottentuin een evenwichtige feel te geven, kies je het beste twee of drie kleuren uit om mee te werken. Witte bloemen zijn een tijdloze, elegante toevoeging die in combinatie met het groen in je tuin een kalmerende werking hebben. Voeg bijvoorbeeld wat geel toe om de zon je tuin in te halen.

Je eigen oase van rust met deze 4 tuintips Woonboulevard Heerlen

Welkom dieren

Een beetje leven in de brouwerij geeft jou wat te bekijken wanneer je lekker zit te relaxen, dus nodig dieren uit in je tuin. Dat kun je doen door vogeltjes aan te trekken met een voederhuisje of badje, maar je zou ook langs kunnen gaan bij Pets Place om je eigen konijn of vogeltjes een heerlijk buitenplekje te bezorgen.

Water ontspant

Naast planten kun je op nog talloze andere manieren je tuin personaliseren. Neem eens een kijkje bijSTOX en wellicht wordt je oog gevangen door een waterelement. Het geluid van een kabbelend fonteintje op de achtergrond helpt je wegdromen en ontspannen.

Kom tot rust

Zo, nu je een eigen paradijsje hebt gecreëerd, wil je dat natuurlijk ook goed kunnen bewonderen vanaf een comfortabel zitplekje. Daarvoor ga je natuurlijk naar BuitenHof Tuinmeubelen voor de perfecte loungeset. Kies voor natuurlijke materialen en zachte beigetinten als je echt voor dat kalmerende effect wilt gaan, maar het belangrijkst is uiteraard dat jij blij wordt van de look van je nieuwe luxe loungeset.

Achteroverleunend in de zachte kussens, een koel drankje op het tafeltje naast je… Zie je het al voor je?

Je eigen oase van rust met deze 4 tuintips Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten