Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Jouw knusse kerst begint bij Woonboulevard Heerlen

Visual met twee roze kerstbomen. Tekst: One stop for Christmas - genoeg inspiratie in onze 50 winkels

Draai jij al weken ongegeneerd kerstmuziek? Ben je stiekem al maanden bezig met het pinnen van ideeën voor kerstdecoratie? Guess what, je bent niet de enige! De kerstdagen zijn er maar even, daarom kun je er net zo goed dubbel zoveel voorpret aan beleven. En die begint bij Woonboulevard Heerlen, waar je in slechts één bezoek alles vindt voor een knusse kerst.

 

Een goede binnenkomer

Oké, de energieprijzen zijn er dit jaar misschien niet naar, maar hier en daar een lichtje rondom het huis kan geen kwaad. Zo geef je de straat meteen een extra vleugje kerstsfeer. Van een lichtsnoer in de vorm van ijspegels langs de dakgoot tot een rendier met arrenslee in de voortuin. Of misschien ga je wel all-out met een lichtprojector die sneeuwvlokken op je huis imiteert. Met de gouwe ouwe kerstkrans aan de voordeur sla je sowieso nooit de plank mis.

 

Baby, it’s cold outside

Dus laten we vooral binnenshuis flink uitpakken. Hier spendeer je tijdens de kerstdagen immers de meeste tijd met je favoriete mensen om je heen. Kleed de bank aan met een dikke sprei en kussens met een kerstachtig motief. Nog ruimte aan de schouw? De traditionele kerstkousen en adventskalenders (met traktatie) mogen hier niet ontbreken. Ook voor het kerstdiner vind je van alles bij Woonboulevard Heerlen: van lopertjes voor op de eettafel tot chique wijnglazen.

De kerstboom

Laten we dé showstopper in iedere huiskamer niet vergeten. Bij Woonboulevard Heerlen vind je de mooiste kerstbomen. Van een hoge kwaliteit Nordman die heerlijk geurt tot een kunstkerstboom die jaren meegaat. Aan jou de keuze! Ook alle decoratie heb je in één bezoek bij elkaar gesprokkeld. Van engelenhaar en nepsneeuw voor over de takken tot traditionele of ludieke ornamenten. Wil je het helemaal afmaken? Vergeet dan niet de kerstboommand of -rok. Of ga écht over de top met een kersttreintje door de woonkamer of een kerstdorp onder de boom.

Kerst begint bij Woonboulevard Heerlen
Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Kerst begint bij Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!