Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Slim je wc inrichten, zo doe je dat!

wc inrichten

De wc is de plek waar je je social media tijdlijn even bijwerkt, inspirerende quotes leest op de kalender aan de muur of ‘gewoon’ even een boodschapje doet. Klein maar oh zo fijn. Benut de ruimte dus goed, want vaak kun je nog maar net je kont keren. Met een slimme toilet inrichting kom je al een heel eind! Hoe je dat aanpakt? Wij hebben tips & tricks voor je.

Tegels

Grote tegels maken de toiletruimte optisch groter. Doordat er minder lijnen en voegen zijn, oogt het geheel rustiger. Kies het liefst voor een lichte kleur met een glansje. Leg je de tegels in de breedte, dan oogt de ruimte breder. Indien je tegels in de lengte plaatst, lijkt de toiletruimte hoger. Kijk eens bij Sanitairwinkel, daar vind je wandtegels in allerlei kleuren en maten.

Wastafel in de hoek

Hoeken in een kamer worden vaak gezien als loze ruimte. Maar nee hoor, in dit geval is het dé oplossing om de weinige ruimte die je hebt efficiënt te benutten. Met een hoekfonteintje, die je onder andere bij Praxis vindt, creëer je meer bewegingsruimte. Bovendien kun je hieronder een meubel plaatsen, waar je weer spullen in kwijt kunt. Denk aan magazines of ditjes en datjes om het geheel aan te kleden.

Toilet met lichte tegels en zwarte kraan

Verkorte toiletpot

Iedere centimeter telt bij een kleine ruimte. Verkorte toiletpotten zijn zo’n 5 centimeter korter dan reguliere modellen. En ja, er blijft ook genoeg plek over om comfortabel te zitten! Ook leuk: minder poetswerk, want minder oppervlak waar stof en andere vuiltjes zich aan kunnen hechten.

Modern simplistisch toilet

Toilet inrichten aan de muur

Grote kans dat je meer ruimte aan de muur hebt, dan op de vloer. Laten we deze dan ook goed benutten! Kies voor een toilet, fontein en wc-borstelhouder die aan de muur worden bevestigd. Maar ook accessoires kun je kwijt aan de muur. Van de gouwe ouwe moppenkalender tot modeglossy’s in een tijdschriftenrek en vakantiekiekjes in een fotolijst.

Tropisch toilet met groenkleuren in tegels en accessoires

‘Heb ik dit wel nodig hier?’

Goed, we kaartten net nog de moppenkalender aan. Maar heb je alles wat in je toiletruimte staat écht nodig? Kunnen poetsmiddelen zoals de dikke bleek niet onderin het keukenkastje? En al die verschillende soorten geursprays en -stokjes? Leuke details voor je toiletinrichting, maar less is more (room)! 

Zo, nu je voldoende inspiratie hebt om je toilet in te richten, kun je zelf aan de slag. Zien we je snel op Woonboulevard Heerlen?

Toilet met grijs-beige tegels

Echt álles voor in en om het huis

Met deze tips kun je aan de slag met jouw toilet inrichting. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen! Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!