Van kamer tot kast: één plek voor al je kleding

kledingkast

Ben jij team geordende kledingkast of team gooi alles maar op de stoel? Er is voor iedereen een kledingkast, of je nou houdt van een opgeruimde kamer waar geen kleding zichtbaar is of juist flink wil uitpakken met je mooiste items in het zicht. Kledingkast nodig? Woonboulevard Heerlen heeft ‘m voor je!

Ladekasten

Heb je schuine muren in je slaapkamer of inloopkast? Dan kun je niet altijd even makkelijk de hoogte van de ruimte benutten. Een ladekast is vaak een stuk minder hoog dan een reguliere kledingkast met deuren. Oké, je bent even zoet met al het vouwen van de kleding, maar voor relatief weinig kast krijg je heel wat opbergruimte terug. Bovendien kun je een ladekast goed combineren met een kledingrekje voor de kleren die je liever niet opvouwt.

Kledingkast

Inloopkast

Niet iedereen heeft de luxe om een kamer op te offeren voor een inloopkast. Maar heb je de mogelijkheid om een kleine slaapkamer of een deel van de zolder hiervoor te gebruiken, is het zeker de moeite waard. Of je nou enkele kledingkasten naast elkaar plaatst of kiest voor een op maat gemaakte kast die iedere centimeter van de ruimte benut. Bij de speciaalzaken op Woonboulevard Heerlen kun je je laten adviseren over de vele mogelijkheden.

Kledingrek

Heb je een aantal kledingstukken die je liever niet in de kledingkast stopt? Zodat ze niet snel kreuken of omdat je ze graag wil laten zien? Dan kan een kledingrek een esthetische eyecatcher in je slaapkamer zijn. Ook je schoenencollectie kun je gemakkelijk kwijt onder een kledingrek. Bovendien is een kledingrek handig om gedragen kleding te laten luchten, zo ben je minder snel geneigd om je gedragen kleding in de wasmachine te doen.

Kledingkast

Accessoires kledingkast

Kledingkasten kun op je 101 manieren indelen. Zo kun je met verschillende soorten en maten mandjes alles een geordend plekje geven en zijn er speciale kledinghangers door pantalons, rokken of sjaals. Maar denk ook aan handige ledverlichting die aan gaat zodra je de deur van je kledingkast openmaakt. En heb je op de deur of zijkant van de kledingkast nog ruimte over voor een plakspiegel? Dan hoef je die niet meer in de ruimte of aan de muur te plaatsen.

kledingkast

Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.