Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Bruynzeel Keukens Heerlen

Welkom thuis bij Bruynzeel Keukens

Niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Dan kun je er écht van genieten. We helpen je graag om deze ideale keuken samen te stellen. Je bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Heerlen.

Laat je inspireren

Bekijk de verschillende keukenopstellingen en maak in ons keukenatelier de ideale combinatie van deuren, bladen en grepen passend bij jouw stijl. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar je wensen en geven persoonlijk advies op maat. We gaan met je in gesprek over de keukenruimte en jouw gewoontes in en om de keuken. Op basis hiervan maken we een keukenontwerp vol handige oplossingen. Dit ontwerp zie je meteen op ware grootte in onze 3D-ontwerpstudio.

Ontspannen kiezen, zonder onderhandelen

Ontdek op je gemak alle mogelijkheden via de digitale prijskaarten naast onze keukenopstellingen. Daarop zie je wat de getoonde opstelling kost en welke opties er zijn. Liever meteen persoonlijk advies van onze aankoopadviseurs? Tijdens een ontwerpgesprek krijg je een vrijblijvende offerte met daarin de vaste, transparante prijzen van alle verschillende onderdelen. En wanneer je een keuken koopt bij Bruynzeel Keukens, is een aanbetaling niet nodig. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

 

Thuis, online of in de winkel

Meteen meer keukeninspiratie opdoen? Vraag hier ons inspiratieboek aan, maak online een moodboard of stel zelf de ideale keuken samen in onze keukenplanner. Laat je inspireren op een manier die bij jou past. Thuis, online of in de winkel.

Maak nu een afspraak bij Bruynzeel Keukens Heerlen.

Contact

Bruynzeel Keukens Heerlen
In de Cramer 146C
6412 PM Heerlen
+31 (0)45 400 77 80
www.bruynzeelkeukens.nl

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag09:30 - 17:30 uur
woensdag09:30 - 17:30 uur
donderdag09:30 - 17:30 uur
vrijdag09:30 - 17:30 uur
zaterdag09:30 - 17:00 uur
zondagKoopzondag 1ste zondag van de maand 11:00 - 17:00 uur