Bouw je badkamer om tot wellness-oord

Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen

Na een stressvolle week is er weinig fijners dan een dagje naar de sauna. Toch heb je daar niet altijd de tijd voor, ook al heb je wel behoefte aan ontspanning. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei manieren om je badkamer om te toveren tot je eigen kleine wellness-paradijsje. Zo hoef je niet meer de deur uit om te kunnen relaxen en jezelf op te laden. De badkamer inrichten tot een wellness-oord hoeft bovendien helemaal niet moeilijk te zijn.

Het eerste waar je aan denkt bij een wellness-gevoel is natuurlijk een heerlijke warme sauna, een bubbelbad en een stoomcabine. Als je een grote badkamer hebt, hoef je voor al deze verwenelementen niet meer je huis uit. Plaats een Turks stoombad, regendouche of sauna in je badkamer en het voelt gelijk als een privéspa. Een inloopdouche, whirlpool of huissauna vind je bijvoorbeeld bij Sanisale, waar ze ook de installatie voor je verzorgen.

Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen regendouche

De wellness-look

Heb je niet de ruimte voor een nieuw bubbelbad of een regendouche? Dan kunnen de materialen en kleuren die je gebruikt al heel veel doen voor een spagevoel. Denk aan houten accenten of warme houtkleuren, die zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer. De stijlvolle badkamers van Brugman Keukens & Badkamers worden bijvoorbeeld gemaakt van duurzame en sfeervolle materialen die bijdragen aan het spagevoel.

Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen hout in de badkamer

Marmer in je badkamer

Ook tegels in lichte kleuren met bijzondere patroontjes of een marmerlook doen een heleboel. Kies bijvoorbeeld voor een tegel van Sanidirect, waar je voor tegels in wellness-stijl goed terecht kunt.

Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen

Finishing touch

Maar ook als je het klein wil aanpakken, kun je een wellness-sfeer creëren in je badkamer. Hele kleine aanpassingen kunnen grote dingen doen. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op, of koop een nieuw badkamerkastje voor verwenspulletjes. Ook planten en kaarsen dragen zorgen voor een luxegevoel. Bij Casa vind je leuke accessoires die je badkamer helemaal afmaken: van zeepbakjes tot een mooi haakje voor je badjas, van natuurlijke materialen zoals hout en riet. Niet heel lastig, toch? Ontspannen doe je vanaf nu gewoon in je eigen badkamer!

Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.