De onbezongen woonheld: het bijzettafeltje

Ze krijgen echt niet genoeg liefde, bijzettafeltjes. Functioneel, stijlvol en een uitstekende manier om je eigen stempel op jouw interieur te drukken. Misschien denk je nu: ja, maar ik heb al een bijzettafeltje. Een? Eentje maar? Bijzettafeltjes bieden zó veel, we weten zeker dat je er nog een kunt gebruiken.

Overigens verdienen ze echt geen ouderwets of tuttig imago meer, hoor. Kijk maar eens bij Vegers Meubelen hoe trendy een bijzettafeltje kan zijn. Mits je natuurlijk de gehaakte kleedjes van oma achterwege laat.

Om te stylen
Als je net als wij een echte passie voor interieur hebt, dan wil je af en toe de boel omgooien om jouw creativiteit helemaal de vrije loop te laten. Met een bijzettafeltje heb je opeens een heleboel opties erbij. Je kunt hoogteverschillen creëren in een zithoek, misschien zelfs met meerdere tafeltjes. Of een plekje maken voor een leuke lamp of een beeldje dat zijn eigen voetstuk verdient. Of een kale muur tot leven brengen met een creatieve opstelling van planten en … tafeltjes! Check zeker Trendhoppervoor inspiratie!Op een ander niveau
Hoewel ze meestal in woonkamers te vinden zijn, kun je bijzettafeltjes met een beetje creativiteit in elke ruimte laten shinen. Wat dacht je van een tafeltje als minimalistisch nachtkastje? Of misschien kun je nog wel een extra oppervlak gebruiken in je hobby- of kinderkamer. En een kamerplant een lift geven richting het daglicht? Ja hoor, ook dat doet het bijzettafeltje voor je. Als jij ook zo gek bent op groen in je kamer, weet je dat het best lastig kan zijn om al je plantenvrienden een mooi plekje te geven. Een bijzettafeltje als podium voor je favoriete plant doet wonderen.

Om te relaxen
Het bijzettafeltje is er om jouw leven comfortabeler te maken. Wanneer jij in je favoriete leunstoel zit, moet je je kopje thee toch ergens kwijt kunnen. En natuurlijk ook je telefoon, je boek, noem maar op. Met zo’n handig tafeltje heb je alles binnen handbereik. Maar hier kunnen we nog een stapje verder in gaan: kijk eens bij de leuke collectie van Jysk, want de kleinere modellen zijn ook geschikt om bij je op de bank te tillen. Dan heb je de koekjes zo dicht bij je dat je ze kunt horen fluisteren in plaats van roepen (“Pst … eet mij!”). En dat is natuurlijk gewoon waar je het voor doet.

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.