Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Hoe haal je binnen naar buiten?

Hmm, het is toch: Hoe haal je buiten naar binnen? Nee, we doen het dit voorjaar eens andersom. We gaan buiten lekker decoreren zoals we binnen ook zouden doen. Dus wat is je stijl binnen? Haal deze favoriete persoonlijke woonstijl ook gewoon je tuin in.

Kijk naar het kleurgebruik binnen. Wat heeft je voorkeur? Laat deze mooie kleuren ook buiten terugkomen. Kleed je loungehoek bijvoorbeeld leuk aan met wat kussens in diverse tinten. Voeg daar een mooie, kleurrijke plaid aan toe en laat deze kleuren terugkomen bij je tuintafel. In het servies, in een onderzetter of een kussentje op de tuinstoel. Voor een mooi geheel.

De meubels en accessoires voor buiten, zouden binnen ook niet misstaan. Het materiaalgebruik, zoals hout, staal of beton, doet het zowel in een interieur als in de tuin goed. Maak het comfortabel en gezellig met mooie buitenstoffen. Van dikke kussens om lekker in weg te zakken tot gordijnen om het geheel aan te kleden. Deze all-weather stoffen zijn ijzersterk. Succes verzekerd dus.

Schenk aandacht aan sfeerverlichting. Gezellige wandverlichting of spots die vanuit de bestrating een mooie struik aanlichten. Dit wellicht aangevuld met wat leuke lantaarns of een lichtsnoer gezellig gedrapeerd aan de overkapping of boom. Werk van hoog tot laag, zo maak je de verlichting buiten extra spannend en sfeervol. En denk je ook aan wat gericht leeslicht bij je loungebank? Je wilt tenslotte buiten gewoon lekker blijven doorlezen als het donker wordt. Gezellig tot in de late uurtjes, net zoals binnen.

Aanbevolen berichten