Dit is waarom een ronde tafel dé oplossing is

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Waarom recht denken als het ook rond kan? Als we op zoek zijn naar een eettafel wordt vaak voor een rechthoekig model gekozen. Maar wist je dat de ronde tafel helemaal hip is? Rond is mooi, het doorbreekt zo lekker alle rechte lijnen en heeft nog veel meer pluspunten. Lees hier waarom een ronde tafel dé oplossing is.

Waarom een ronde tafel de oplossing is Woonboulevard Heerlen

Iedereen is gelijk aan een ronde tafel

De ronde vorm doet gezellig aan, laten we daar eens mee beginnen. Het maakt niet uit of je met een oneven aantal bent, iedereen is gelijk, niemand zit alleen. Er is met iedereen oogcontact en er zijn geen ongezellige plekjes meer. En dat is wel zo gezellig!

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Een ronde tafel levert extra ruimte op

Blijft het passen en meten in je eetgedeelte? Een ronde tafel is een echte ruimtewinnaar. Doordat deze eettafel geen hoeken heeft, loop je er gemakkelijker omheen. Daarnaast ben je flexibel in waar je de stoelen plaatst. Zorg ervoor dat er op het smalste stuk van je eetgedeelte geen stoel staat. Je zult verbaasd staan over hoe compact dit model eettafel is. Ideaal voor een kleine woonkamer.

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Aanschuiven maar

We zeiden het al, je kunt de stoelen plaatsen waar je wilt. Maar door de ronde vorm kun je het aantal zitplaatsen ook gemakkelijk veranderen. Wil je lekker met zijn vieren eten of heb je bezoek en wil je gezellig met zijn zevenen borrelen aan je ronde tafel? Voor een paar extra stoelen of krukken is altijd wel plek. Er zijn zelfs ronde modellen die je kunt uitschuiven zodat een ovale tafel ontstaat, voor nog meer flexibiliteit.

dit is waarom een ronde tafel de oplossing is - Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.