Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Dit is waarom een ronde tafel dé oplossing is

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Waarom recht denken als het ook rond kan? Als we op zoek zijn naar een eettafel wordt vaak voor een rechthoekig model gekozen. Maar wist je dat de ronde tafel helemaal hip is? Rond is mooi, het doorbreekt zo lekker alle rechte lijnen en heeft nog veel meer pluspunten. Lees hier waarom een ronde tafel dé oplossing is.

Waarom een ronde tafel de oplossing is Woonboulevard Heerlen

Iedereen is gelijk aan een ronde tafel

De ronde vorm doet gezellig aan, laten we daar eens mee beginnen. Het maakt niet uit of je met een oneven aantal bent, iedereen is gelijk, niemand zit alleen. Er is met iedereen oogcontact en er zijn geen ongezellige plekjes meer. En dat is wel zo gezellig!

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Een ronde tafel levert extra ruimte op

Blijft het passen en meten in je eetgedeelte? Een ronde tafel is een echte ruimtewinnaar. Doordat deze eettafel geen hoeken heeft, loop je er gemakkelijker omheen. Daarnaast ben je flexibel in waar je de stoelen plaatst. Zorg ervoor dat er op het smalste stuk van je eetgedeelte geen stoel staat. Je zult verbaasd staan over hoe compact dit model eettafel is. Ideaal voor een kleine woonkamer.

Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Aanschuiven maar

We zeiden het al, je kunt de stoelen plaatsen waar je wilt. Maar door de ronde vorm kun je het aantal zitplaatsen ook gemakkelijk veranderen. Wil je lekker met zijn vieren eten of heb je bezoek en wil je gezellig met zijn zevenen borrelen aan je ronde tafel? Voor een paar extra stoelen of krukken is altijd wel plek. Er zijn zelfs ronde modellen die je kunt uitschuiven zodat een ovale tafel ontstaat, voor nog meer flexibiliteit.

dit is waarom een ronde tafel de oplossing is - Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten

kinderspeelhoek
Bouw een te gekke kinderspeelhoek!

Een artikel vol inspiratie voor ouders! Leer hoe je een fantasierijke speelhoek, een gezellige leeshoek en een avontuurlijke buitenspeelruimte voor je kind kunt creëren. Ontdek slimme tips voor kleine ruimtes en laat je inspireren!