Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Een wastafel? Doe maar een dubbele!

Een dubbele wastafel is een luxe waar je iedere ochtend en avond plezier van hebt – vooral als je huishouden uit meer dan één persoon bestaat. Nooit meer in de rij staan, maar gezellig samen je tanden poetsen, je haar stylen, je huid verzorgen of je scheren, zonder op elkaar te hoeven wachten… Heerlijk, zo’n tijdbesparing! Die dubbele wastafel staat bovendien ontzettend chic in je badkamer.

Wanneer je een nieuwe wastafel tegenkomt in een model, kleur en materiaal waar je weg van bent, dan kun je er gelijk twee van kopen en deze naast elkaar installeren. Je weet al zeker dat ze bij elkaar passen en dat ze aan je eisen voldoen. Klaar! Maar hoe zit het met kleinere badkamers, waar je niet zomaar twee wastafels naast elkaar in kunt persen? Dan zijn wasbakken met twee kranen en twee afvoeren de oplossingen. Deze bakken geven je wel het gemak van twee wasplekken, maar je hebt geen twee ombouwen nodig en bespaart daarmee dus ruimte. Ideaal!

Match met je badkamer

In dubbele wastafels heb je al bijna net zo veel keus als in enkele exemplaren. Bij Sanidirect vind je bijvoorbeeld wasbakken in glanzend wit mineraalmarmer of in stijlvol zwart graniet. Neem ook een kijkje bij hun rustieke waskommen: mooi als enkel exemplaar, nog veel mooier met zijn tweeën naast elkaar. Ben je een liefhebber van industrial interieurs? Dan zijn de dubbele wastafels van de Ink-serie van Sanisale net iets voor jou.

De schoonste van het land

Bij een chique wastafel horen chique accessoires. De dubbele wastafels van X2O zijn te combineren met alle badkamerkranen die je maar kunt bedenken. Je kunt kiezen uit wasbakken met voorgeboorde gaten, maar als je liever zelf bepaalt waar de kranen komen, dan bestaan er ook exemplaren zonder kraangaten. Ook handig bij muurkranen! Heb je twee waskommen, dan horen daar natuurlijk ook twee schitterende spiegels of spiegelkasten boven. Voor extra gemak en verwennerij rust je je dubbele wastafel ook meteen uit met twee handdoekhouders, zeephouders en planchetten om ieders spullen op kwijt te kunnen.

Aanbevolen berichten