Jaloezieën om jaloers op te worden

Jaloezieën zijn raamdecoraties waar je heel veel plezier van hebt. Ze voorkomen inkijk van nieuwsgierige buren, verduisteren ’s nachts je slaapkamer, houden de zon buiten op hete dagen en zorgen voor een lichtinval die je helemaal in eigen hand hebt. Dat jaloezieën niet alleen superhandig zijn, maar ook nog eens stijlvol, zie je op de Woonboulevard. Wat een keuze!

 

Denk je aan jaloezieën, dan denk je waarschijnlijk aan de dunne, horizontale plastic latten, die je met een koordje in allerlei standen kunt draaien. Geen wonder; dit type jaloezieën is met reden een klassieker. De pvc-jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen, gaan lang mee en zijn goed bestand tegen water, waardoor ze zelfs in de badkamer de zo gewenste privacy kunnen bieden. Wist je trouwens dat deze oerjaloezie in veel meer kleuren te krijgen is dan het iconische gebroken wit? Bij Carpetright kun je kiezen uit een breed kleurenpalet. Zo kun je zorgen voor een mooie eenheid tussen je raambekleding en de rest van de ruimte, of juist voor een gewaagde blikvanger in een contrasterende kleur.

Plasticvrije jaloezieën

Heb je liever geen plastic in je interieur? Dan zijn aluminium jaloezieën misschien iets voor jou. Aluminium jaloezieën zijn perfect voor interieurs met een industrial uitstraling, maar staan ook prachtig in woningen klassieke stijl. Net als plastic jaloezieën kunnen ze wel tegen een spatje water. Bij Kwantum kun je kiezen uit witte, zwarte of zilverkleurige aluminium jaloezieën, dus voor iedere kamer is er wel wat moois te vinden. Hou jij van een warme, landelijke of romantische uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij de houten jaloezieën. Of wat te denken van bamboe jaloezieën? Ideaal in een natuurlijk interieur!

Voor elk raam wat wils

Of je nu een kantelraam, een dakraam of een kiepraam hebt, voor alle soorten ramen is er wel een mooie jaloezie te vinden. Ook de afmeting van je raam is geen belemmering. Kom met de afmetingen van je raam eens langs bij Leen Bakker voor jaloezieën op maat. In gesprek met de deskundige kun je niet alleen overleggen over de grootte van je raambekleding, maar ook over de breedte van de lamellen en het soort ladderkoord dat de latten bij elkaar houdt. Er bestaan zelfs jaloezieën met elektrische bediening.

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!