Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Even heel eerlijk zijn: is je slaapkamer een beetje saai? Dat is oké, we gaan er samen iets aan doen. Misschien ligt je matras nog prima, maar ben je een beetje uitgekeken op je algehele inrichting. En of je nu een verbouwprojectje aangaat, of je slaapkamer gewoon even wilt opfrissen: alles draait om de keuze van je bedframe.

Liefde voor hoofdborden

Hout, metaal, stof, kunststof, kijk je ogen uit bij bijvoorbeeld Beddenreus. Materiaalkeuze is puur een kwestie van smaak! Daarnaast kun je nog kiezen uit een lattenbodem, of een platform bedframe. Die laatste is een goede keus voor zowel je rug als je matras. Door het vlakke oppervlak waar je het matras op plaatst, slijt die veel minder snel. Wij zijn trouwens gek op grote hoofdborden, jij ook? Swiss Sense heeft bedframes met heel mooie gestoffeerde hoofdborden. Durf te kiezen voor een lekker contrasterende kleur!

Slaapkamertetris

Heb je een kleine slaapkamer, dan kan een bed met opbergmogelijkheden uitkomst bieden. Let wel dat zo’n opbouw met lades een minder ruimtelijk gevoel geeft, omdat je de vloer eronder niet kunt zien. Nog een tip voor kleine ruimtes: kies geen bedframe met vier wanden. Vooral een hoge achterwand op je bed kan ogenschijnlijk veel ruimte in beslag nemen. Heb je wel plaats, durf er dan zeker wel voor te gaan, voor een luxueuze feel. Bij Beter Bed keuze te over!

Droom zacht

Je bed moet mooi zijn, maar het allerbelangrijkst is dat je lekker ligt. Toch toe aan een nieuw matras, of misschien zelfs een verstelbaar bed voor extra comfort? Ga dan zeker even langs de Tempur Store Factory Outlet en bekijk hun spannende Zero G systeem! Ben je een lichte slaper? Kies dan voor een bedframe dat niet te veel mee veert in je bewegingen. Je nachtrust zal erop vooruitgaan als je niet telkens half wakker wordt van de bewegingen van jezelf of je partner.

Welterusten!

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!