Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Stijlvol het nieuwe jaar in met de interieurtrends van 2024

interieurtrends van 2024

New year, new me! Dat horen we vaak. Maar vergeet niet dat ook je interieur zo nu en dan toe is aan een opfrisser. Waar we de afgelopen jaren helemaal gek waren van minimalisme, willen we dit jaar baden in comfort op een duurzame manier. Meedoen aan de interieurtrends van 2024? Woonboulevard Heerlen vertelt je hoe!

Soft seventies

De jaren ’70 zijn terug! Komend jaar zien we veel invloeden van deze tijd terug in interieurs. Denk aan zachte pastelkleuren. Perfect om een rustige en ontspannen sfeer te creëren in je huis. Maar denk ook aan de speelse en dynamische uitstraling door het gebruik van organische vormen en natuurlijke materialen.

Solid earth

Naast de zachte pastelkleuren zien we in 2024 ook veel warme aardetinten. Deze kleuren geven een gevoel van rust en geborgenheid. Gebruik ze om een knusse en huiselijke sfeer neer te zetten. Ook zijn deze kleuren goed te combineren met andere kleuren, waardoor je eindeloos kunt variëren.

Natural beauty

Natuurlijke materialen blijven nog steeds onverminderd populair. Hout, steen en linnen zijn perfecte materialen om een warme en sfeervolle sfeer te creëren in je huis. Ze zijn niet alleen mooi, maar duurzaam. Ze zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en hebben een lange levensduur.

Duurzaamheid

Een belangrijk thema in de samenleving, duurzaamheid. Dit zie je ook terug in de interieurtrends. Dit jaar kiezen we steeds vaker voor duurzame meubels en accessoires. Denk aan meubels van gerecyclede materialen of meubels die gemaakt zijn met oog voor het milieu. Perfect voor jouw interieur en goed voor de aarde!

Echt álles voor in en om het huis

Met deze tips kun je aan de slag met de interieurtrends van 2024. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen. Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie.  Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier alles om jouw kerstwensen werkelijkheid te laten worden. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten