Zalige én zomerse zitmeubels

tuinset in de tuin

Ah, zomer! Hoog tijd om goed tot rust te komen. Dat lukt natuurlijk het beste met een heerlijk comfortabel zitmeubel onder je kont. Of je nu een ruime tuin, klein balkon of knusse patio hebt: in de zomer wil je lekker loungen in de buitenlucht. Bij Woonboulevard Heerlen vind je alles wat je nodig hebt om er comfortabel bij te zitten in de zomer.

Hang on there

Het oogt tropisch, ligt heerlijk en neemt niet veel ruimte in beslag. Wat wil je nog meer? Geweldig, zo’n hangmat! Hang ‘m op tussen twee bomen, span ‘m op het balkon of vind er een met een standaard. Dan kun je je hangmat bijna overal wel kwijt. Handig! Wil je er deze zomer lekker hangen en zwieren in een comfy hangmat? Hop dan even binnen bij Casa!

Zomerse zitmeubels - Witte hangmat in tuin

Loungebank

Waar in een hangmat maar plek is voor een tot twee personen, kun je op een loungebank van Buitenhof Tuinmeubelen je hele familie of vriendengroep kwijt. Dat is wel zo gezellig! Kleed de bank aan met een knusse plaid en vrolijke kussens. C’est ça! Tip: kies voor kussens die weersbestendig zijn. Zo voorkom je veel gehaaste wandelingen naar je tuin of balkon als er een spatje regen valt.

Zomerse zitmeubels - Loungeset met parasols in de tuin

Behaaglijke bistroset

Woon je in een flat? Grote kans dat een loungeset niet op je balkon past. Een bistroset is perfect voor op het balkon en biedt voldoende plek voor een knus diner voor twee, een bordspel of een kleinschalige borrelavond. Is het zomerseizoen voorbij? Dan klap je de boel gemakkelijk in en verplaats je de compacte set naar de berging. Bij Kwantum vind je verschillende bistrostoelen en -tafels. Mix and match!

Zomerse zitmeubels - Bistro set in de tuin

Zitzak

Niks is lekkerder dan heerlijk onderuitgezakt in een zitzak zitten. Op festivals en feestjes zijn dit dé rustplekjes die vaak bezet zijn. Waarom zou je er dan niet een in je tuin plaatsen? Gewoon doen! En wil je even in de schaduw zitten? Zo’n zitzak heb je zo verplaatst naar een andere plek. Ga eens kijken bij Leen Bakker!

Zomerse zitmeubels - Schommelstoel met zitzak

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!