Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Ze groeien als kool … dus hoe pas je daar je babykamer op aan?

duurzame babykamer

Het is algemeen bekend: baby’tjes groeien ontzettend rap en zijn overal snel te groot voor. Nu is het handig om je babykamer zodanig in te richten dat jouw kindje er het langst profijt van heeft. Denk bijvoorbeeld aan meubels die je kunt verstellen. Ideaal toch? Erg duurzaam en geldbesparend.

Wat is er nu beter dan meubels die vele jaren meegaan? Een eetstoel die je kunt verstellen of een bedje dat na de geboorte nog meerdere jaren bruikbaar is? Bij Prenatal hebben ze genoeg keuze om je babykamer op een leuke manier in te richten.

Verstelbare meubels
Neem bijvoorbeeld het Stokke Sleepi-ledikant. Dit bed kun je (met een aantal uitbreidingen) tot het tiende levensjaar gebruiken. Kinderstoeltjes gaan doorgaans minder lang mee, alhoewel sommige kinderen er amper afscheid van kunnen nemen. Helemaal niet erg toch? Als het kon, zouden we er zelf stiekem ook nog op willen zitten. Verrassing! Het kan: met de Stokke Tripp Trapp. Deze verstelbare stoeltjes kunnen het gewicht dragen van een volwassene tot wel 110 kg.

Ruimte voor een kast
Is je babykamer niet zo groot, maar wil je toch zo veel mogelijk opbergruimte? Dan kan het ontzettend handig zijn om een kast aan de muur te hangen. Neem zeker een kijkje op de site van Beddenreus, en zoek op wandkast Play opbergmeubel. Je zou ook een open kast aan kunnen schaffen. Dat oogt ruimtelijker en je kunt toch al je spullen kwijt. Welke kast je ook neemt, bevestig hem altijd degelijk aan de muur, zodat een klimpartij niet al te gevaarlijk wordt.

Een complete babykamer kopen
Is de baby al bijna klaar, maar de kamer nog niet ? Dan kun je beter snel even langs Babypark . De complete kamers die je hier kunt kopen, zijn afgestemd op kleur en je kunt zelf kiezen of je er een bijpassende kast bij wilt. Dit jaar gaan we vooral voor wit en zwart. Je kunt het met kleuraccenten afmaken, bijvoorbeeld met zo’n schattige Meyco Klamboe. Hang de klamboe boven het bed of creëer er een knus hoekje mee waar je kindje lekker kan spelen. Moet je er alleen aan denken om hem weer weg te halen tijdens de Tarzan-fase.

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!