Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Zo richt je in 2020 je woning in

Zo richt je in 2020 je woning in

In 2020 geven we ons huis een menselijk gevoel. Het interieur van onze woning helpt ons om tot rust te komen, thuis geven we onze creativiteit vrij spel. En hierbij speelt de natuur een grotere rol dan ooit.

Natuurlijk!

Steeds meer mensen ervaren de weldaad van de natuur. En dat gevoel willen we ook graag naar binnen brengen. Groen en duurzaam vormen dan ook meer dan ooit een rode draad bij het inrichten. Denk groen, is het motto. Producten van gerecycled materiaal, energiezuinige lampen, vintage meubelen, het draagt allemaal bij aan een betere wereld. Werk daarnaast met materialen die afkomstig zijn uit de natuur, denk aan keramiek, hout of natuursteen, maar ook linnen of wol. Hierbij maakt het niet uit voor welke stijl je gaat, dit natuurlijke trendthema is voor iedereen toepasbaar.

Zo richt je in 2020 je woning in

Slim!

We hoeven bij al dat natuurgeweld gelukkig niet te leven als de oermens van weleer. We laten ons graag bijstaan door de nieuwste technische snufjes om zo het leven comfortabel en gemakkelijk te maken. We willen zo efficiënt mogelijk ons ding kunnen doen in huis. Dus gaan onze energiezuinige ledlampen automatisch aan en uit, programmeren we onze oven en tappen we elk moment van de dag direct kokend heet water uit onze kraan. De gordijnen sluiten en openen met een druk op de knop, de tv wordt alles-in-een slim en we kiezen alles het liefst draadloos. En dat maakt het leven gewoon mooier.

Puzzelen!

Doordat we steeds kleiner gaan wonen, gaan we ook steeds slimmer indelen. Een tafel kan prima gebruikt worden om aan te eten en te werken en bergruimte is in elk overgebleven hoekje te voorzien. De fiets mag best aan de muur opgehangen worden en de keuken wordt steeds meer meubelstuk en daarmee zonder probleem opgenomen in de woonruimte. Ook slapen en baden wordt steeds meer één. Creatief met ruimte, dat is de trend.

Zo richt je in 2020 je woning in

Aanbevolen berichten