Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Zo wordt thuis werken echt leuk!

Zo wordt thuiswerken nog leuker

We zijn veel thuis. En dan mis je misschien de gezelligheid van je collega’s en de reuring op het werk. Maak het daarom thuis extra comfortabel en gezellig. Met een werkplek die swingt, want zo kom je deze barre tijden net wat positiever door.

Zo wordt thuiswerken nog leuker

Ga op zoek naar je eigen rustige vierkante meters in huis zodat je je ook zonder gestoord te worden kunt terugtrekken. En als het ware ook echt naar je werk(plek) kunt gaan, want het is toch wel fijn om privé en zakelijk een beetje te scheiden. Je hebt niet veel ruimte nodig, een tafel of plek waar je je laptop op kwijt kunt is vaak al voldoende. Je kunt dit afschermen met een grote plant of een roomdivider om zo nog meer je eigen domein te creëren.

Zo wordt thuiswerken nog leuker

Comfort en ergonomie

Heb je ergens meer ruimte over dan, kun je ook een echt kantoor inrichten. Met een bureau en voldoende opbergruimte en een fijne bureaustoel die verstelbaar is zodat het ergonomisch ook verantwoord is. Een hele comfortabele optie.

Zo wordt thuiswerken nog leuker

Zit, sta, fiets

Werken doe je normaal zittend, maar heb je al eens aan een sta bureau gedacht? Of aan een zit/sta bureau zoals bijvoorbeeld IKEA in de collectie heeft? Wel zo flexibel. Ook leuk om eens over na te denken, een fiets bureau. Dat is pas echt dynamisch werken en zo ben je productief en ook meteen sportief bezig. Wel zo efficiënt. Deze zogenaamde deskbikes zijn kant en klaar te koop maar kun je ook zelf samenstellen door een hometrainer met een hoge tafel te combineren. Een leuke DIY die je concentratie zal bevorderen en waarbij je fit wordt terwijl je werkt.

Zo wordt thuiswerken nog leuker

Aanbevolen berichten