Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Die zit! Jouw ideale eetkamerstoel

Je eetkamer is een plek waar fijne dingen gebeuren. Gezellig samen ontbijten met het gezin, heerlijk lange dinertjes met je vrienden, of in alle rust genieten van een uitgebreide lunch voor jezelf. En wat te denken van werken, lezen of een spelletje doen aan de eettafel? In je eetkamer zit je meerdere keren per dag, iedere dag van de week. Dan kun je maar beter lekker zitten!

Juist in een kamer die zo centraal staat als de eetkamer, is een mooie uitstraling belangrijk. Of je nu van strak en modern houdt of juist van landelijk en romantisch; je wil dat alle items in de ruimte bij je stijl passen. Neem alleen al eens een kijkje bij Pronto Wonen: stoelen met stiksels, met handgrepen, in verschillende modellen en luxueuze kleuren, zoals cognac, copper of caramel. Kun je niet kiezen? Mix en match verschillende modellen voor een speels effect!

Lekker zitten, lekker eten

Zoals bij iedere stoel staat ook bij de eetkamerstoel het comfort voorop. Hoe stijlvol een set stoelen ook is en hoe mooi hij ook bij je tafel staat, als je stoel niet lekker zit, dan zul je er weinig plezier aan beleven. Gelukkig hebben we de Woonboulevard, met genoeg gelegenheid om proef te zitten, voordat je de knoop doorhakt. Leg je vragen voor aan de deskundigen van bijvoorbeeld Woonsquare, onder het genot van een kopje koffie, of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij Sanders Wonen. Past de stoel bij je lengte? Is hij niet te hard of te zacht? Armleuningen: fijn of onhandig? Jouw eetkamer, jouw keuze.

Perfecte match

Je nieuwe stoelenset moet passen bij je eettafel. Letterlijk. Zorg dat je de maten van je tafel bij de hand hebt als je op stoelenjacht gaat, zodat je zeker weet of de armleuningen ook onder het tafelblad passen en of je twee of meer stoelen naast elkaar tussen de tafelpoten kunt schuiven. Je nieuwe stoelen moeten ook passen bij de rest van de eetkamer. Is je vloer gevoelig voor krassen, dan kun je kiezen voor stoelen op wieltjes om je vloer te beschermen. Denk tenslotte na over het onderhoud. Behandel je fonkelnieuwe stoelen met protectiespray of houtlak om ze als nieuw te houden, of kies voor onderhoudsarme materialen zoals kunstleer. Zo heb je jaren plezier van je nieuwe stoelenset!

Aanbevolen berichten