Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Van prinses op de erwt naar schone slaapster met een elektronische boxspring

elektronische boxspring

Ben jij die persoon, die stralend, fluitend en bruisend van de energie door de ochtend gaat? Of ben jij eerder iemand, die je vóór de eerste kop koffie maar beter niet kunt benaderen? Het verschil zit hem niet altijd in persoonlijkheid, maar vaak ook in het bed. Een goed bed is een basisvoorwaarde voor een goede nachtrust. Zou jij wel wat meer energie willen om goed de dag door te komen? Dan is het misschien wel tijd om te wisselen naar een elektrische boxspring.

Hét voordeel van een elektrische boxspring is de elektrisch verstelbare bedbodem. Met een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening lig jij prins(es)heerlijk met de voetjes omhoog, of zit je juist rechtop. De onderdelen van tweepersoonsboxsprings bewegen los van elkaar, waardoor je niet ineens ook je partner laat herrijzen. Dankzij de pocketveringkern ligt het matras bovendien ontzettend comfortabel en ondersteunt het je waar jouw lijf dat het hardst nodig heeft. De boxspringmatrassen van Swiss Sense hebben bijvoorbeeld negen comfortzones, die zich aanpassen aan jouw lichaamscontouren. Nooit meer wakker worden met een stijve nek, stramme rug of pijnlijke schouders!

Meerdere toepassingen

Elektrische boxsprings zijn niet alleen heerlijk om in te slapen. Ze zijn ook uitermate geschikt als je voor het slapen nog graag een hoofdstukje leest of je lievelingsserie kijkt. Geen geklooi meer met kussens aan je hoofdeinde – je zet gewoon de bedbodem aan de kant van het hoofdeinde omhoog. Nog luxueuzer: de elektrische boxspring met tv-lift. Als je tv wil kijken, dan tover je het scherm snel tevoorschijn uit het voetbord, waar je het net zo snel weer in laat verdwijnen wanneer je klaar bent.

Een droom van een boxspring

Het bed is de grote blikvanger in de slaapkamer. Dat geldt net zo goed voor je elektrische boxspring. Gelukkig zijn er opties te over om een boxspring naar jouw persoonlijke smaak aan te schaffen. Bij het Nederlands Slaapcentrum kun je kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en toppers, en bij Tempur kun je diverse trendy hoofdborden en bedpoten selecteren. De boxsprings zijn te krijgen in verschillende afmetingen, zodat je er altijd wel een kunt vinden die past bij jouw lichaamslengte én de afmetingen van je slaapkamer. Wanneer kom jij proefliggen op de Woonboulevard?

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!