Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Dit is het best bewaarde interieurgeheim

Hoe maak je het sfeervol in huis? Hoe houd je het gezellig en toch rustgevend? We gaan je nu het best bewaarde interieurgeheim verklappen. Deze verrassend simpele woonoplossing kan op ieder interieur worden toegepast, en zelfs op elke ruimte in huis. En wat is dat geheim?

Alles de juiste plek

Het klinkt heel eenvoudig en toch is het voor velen ontzettend moeilijk: geef elk item de juiste, vaste en meest logische plek. Weet waar je iets kunt opbergen, zie waar jouw meubel het beste staat. Zo houd je het overzichtelijk, opgeruimd en daarmee sfeervol.

Opruimen voorop

Een open deur misschien maar het is gewoon waar: opgeruimd staat netjes. Dus zorg voor voldoende bergruimte zodat je al je spullen ook een eigen plek kunt geven; de mooie items mogen in het zicht staan, de minder mooie spullen verberg je in een gesloten kast. En leg het daar dan ook neer, spreek dit af met al je huisgenoten. Zo vind je altijd alles gemakkelijk terug.

Rondje rommel

Iedereen heeft daarbij wel zo’n rommelhoekje. Een deel van de eettafel of een kastje waarop allerlei spullen gedumpt worden. Dat hoekje naast de kast waar de schoenen altijd terecht komen. Blijf alert op deze plekken, loop ze regelmatig langs en berg die spullen netjes op. Voor een sfeervol en opgeruimd huis.

Aanbevolen berichten