Een tuinterras voor lange avonden

Warme, luie avonden zijn gemaakt om lekker laat op je terras te zitten met een goed glas wijn in je hand, de geur van bloemen in je neus en de sterrenhemel boven je hoofd. Of je in deze heerlijke tijd nu liever diepzinnige gesprekken voert met je beste vrienden of je hele straat uitnodigt voor een levendige buurtbarbecue, op de Woonboulevard vind je alles wat je nodig hebt om de gezelligste tuinfeesten te hosten. 

De basis van je tuinterras is een mooie set tuinmeubelen. Zoek je een grote, weersbestendige tuintafel die het hele jaar kan blijven staan? Of gebruik je liever lichtgewicht bijzettafels, die je gemakkelijk opbergt in je schuur? BuitenHof heeft ze voor je! Zorg ook voor voldoende stoelen: geen krakkemikkige campingstoelen op jouw terras, maar stijlvolle, comfortabele stoelen waar jij en je gasten de hele avond in kunnen relaxen. Zin om de look van je terras te veranderen? Met mooie nieuwe tuinstoelkussens geef je je tuinset in een handomdraai een metamorfose. Tuinmeubels en –kussens zijn erop gemaakt om tegen een verfrissend buitje te kunnen. Wil je toch je meubels én je gasten graag droog houden? Met een Gazeboscherm boven je terras ben je de weergoden altijd te slim af.

Licht in de duisternis

De dagen worden korter, de avonden in de tuin gelukkig niet. Met de juiste sfeerverlichting wordt het er na zonsondergang alleen maar sfeervoller op. Bij Lampenlicht kun je kiezen uit muurlampen, tafellampen, spots en priklampen voor tussen de planten, stuk voor stuk geschikt voor buitengebruik. Mooi én duurzaam: solarlampen! Deze bijzondere lampen op zonne-energie laden overdag op, zonder dat er elektriciteit en kabels aan te pas komen. Je kunt ook kiezen voor de stemmige buitenkaarsen van Blokker. De citronellakaarsen zijn ideaal om de insecten op afstand te houden.

Feeling hot, hot, hot!

Dat een goed tuinfeest om een barbecue vraagt, dat weet je natuurlijk allang. Heb je ook al aan een vuurkorf gedacht? Niets gezelliger dan met zijn allen rond het vuur marshmallows roosteren! Tip: gebruik droog, onbewerkt hout om rookvorming en overlast voor de buren beperkt te houden. Dankzij de warmte kun je van de vroege lente tot de late herfst genieten van jouw feestelijke tuinterras.

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.