Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Een eethoek die uitnodigt om aan te schuiven

We zondigen allemaal wel eens door lekker op de bank voor de televisie te eten. Wat gebeurt er dan? Iedereen knoeit, en de bank heeft van alles al een keer geproefd. Conclusie: toch maar gezellig aan tafel eten. 

En dat goede voornemen houd je makkelijk vol wanneer je een mooie eetkamer of eethoek hebt. Hou je van knus? Of liever strak en ruimtelijk? Ga voor jezelf na wat je stijl is zodat je elke dag zin hebt om aan te schuiven. 

Tafeltje dekje

Welke soort tafel heeft jouw inrichting nodig? Een ronde tafel past heel goed in een landelijke inrichting, maar: ronde tafels vragen wel om een grotere ruimte. Het ziet er immers niet zo mooi uit wanneer je die aan een muur zet. Een rechthoekige tafel kun je in een kleinere ruimte met een zijde tegen de muur plaatsen. Welke vorm je ook kiest; in 2021 zijn eiken eettafels weer helemaal terug van weggeweest. Dit robuuste materiaal geeft een stukje warmte aan moderne of industriële interieurs.

Passende keuken

Heb jij een open keukenconcept in je woning? Dan is het wel zo mooi als je keuken en eetkamer goed bij elkaar aansluiten. Kijk zeker even bij Nuvakeukens voor inspiratie. Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele keuken op de schop te gooien, soms kun je door het veranderen van de frontjes of het aanpassen van bepaalde onderdelen al een hele nieuwe look bereiken!

Het zit ‘m in de details

Natuurlijk zijn een tafel en stoelen de basis van de perfecte eethoek, maar zonder het toevoegen van de juiste details blijft het een beetje saai. Als je jouw tafel dagelijks leegruimt om te kunnen dineren, wil je hem niet vol zetten met tierelantijntjes, maar een mooie centerpiece mag niet ontbreken. Dat kan een plantje zijn, een tableau met kaarsen, of een eigen creatieve creatie. Bij Casa is er genoeg keuze aan tafels, maar ze hebben er ook onwijs leuk servies en alle decoratie die je je maar kunt wensen. Verheug je je er al op om de tafel te dekken?

Aanbevolen berichten