Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Omlijst je ramen met warmte

De ideale sfeermaker, gordijnen. Het voegt meteen warmte en gezelligheid toe aan je woonruimte. Dus waar let je op bij het kopen van de mooiste gordijnen? We hebben vijf hartverwarmende tips voor je!

Tip 1

Gordijnen tot op de vloer staan altijd het mooist. Het geeft een ruimte hoogte en zorgt voor eenheid en rust. Dus wil je een groots effect en je kamer meteen van top tot teen mooi aankleden, ga voor kamerhoog.

Tip 2

En voor kamerbreed, want in de breedte werkt dit hetzelfde. Zijn je ramen breed maar vullen ze niet de hele wand? Laat je gordijnen de muren links en rechts van je raam opvullen. Voor een ruimtelijk effect en rust voor je ogen.

Tip 3

Voor welke sfeer ga jij? Een speels en losjes effect met een mooie stof die rijkelijk over de vloer valt? Of kies je voor een chique en strakke uitstraling door te gaan voor de wave plooi die zo soepel en mooi valt dat je je gordijnen niet meer open wilt doen? The floor is yours.

Tip 4

Licht filteren en toch naar buiten kijken? Een semi-transparant gordijn of inbetween zorgt voor sfeer en privacy overdag. Combineer dit in de avond met dichte overgordijnen, houten jaloezieën, plissés of duettes. Maak een speelse combinatie voor een interessante, rijke sfeer.

Tip 5

Wist je dat gordijnen de akoestiek in huis verbeteren? Is je interieur minimalistisch of heb je veel harde materialen in huis toegepast, dan kan een vleugje zachtheid net dat verschil maken. Dus hello gordijn, goodbye echoechoecho.

Aanbevolen berichten