Eropuit met je kindje

Verwacht jij binnenkort gezinsuitbreiding? Gefeliciteerd! De wereld ligt nog helemaal open voor je kleintje – tijd om hem samen te gaan verkennen. Een fijne kinderwagen of buggy is een onmisbaar item voor een jong gezin. Hoe zorg je dat je de goede aanschaft?

Als je al eens hebt rondgeneusd op de Woonboulevard, dan duizelt het je misschien van de vele opties in je zoektocht naar een geschikte kinderwagen. Geen zorgen: de deskundigen van Babypark of Prénatal helpen je graag verder en kunnen je uitgebreid vertellen wat de verschillen zijn. Bereid je zelf ook alvast goed voor: wat vind jij belangrijk aan jouw kinderwagen? Wil je een enkele of een duowagen? Hoeveel opbergplaats voor de wagen heb je in huis of in de auto? Zo kom je thuis met een product dat bij jou en je baby past.

Op pad met je kindje – in de stad of in het bos

Wist je dat er verschillende kinderwagens te krijgen zijn voor verschillende locaties? Als je met je kindje de stad doorkruist, dan is het fijn om een wendbare wagen te hebben, waarmee je soepel door drukke straten of nauwe gangpaden manoeuvreert. Ga je liever met je kindje op verkenning in de natuur, dan heb je een stoere all terrain wagen nodig, die zonder problemen over hobbels en kuilen in de weg rijdt. Denk trouwens ook aan je eigen gemak en kies een wagen die bij jouw lengte aansluit. Zeker als jullie veel onderweg zijn, wil je niet met een kromme rug over de wagen heen gebogen lopen. Als jij en je partner sterk verschillen in lengte, dan is een kinderwagen met een verstelbare duwstang een must.

Begeerlijke buggy’s

Wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten, is een buggy een aantrekkelijk vervoermiddel. Buggy’s zijn makkelijk in te klappen, licht om mee te nemen en op allerlei manieren op te leuken met allerlei accessoires, zoals een regenhoes, parasol of boodschappennet. Net als kinderwagens zijn ook buggy’s verkrijgbaar in talloze vormen en maten, geschikt voor in de stad of in de natuur. Van een goede buggy heb je lang plezier; je kunt hem gebruiken tot je kind een jaar of vier is. Veel uitzoekplezier! Enne… als je toch op de Woonboulevard bent: ouders in spe mogen zichzelf ook best eens verwennen bij Coffee & More.

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!