Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Geniale opbergoplossingen voor kleine ruimtes

Geniale opbergoplossingen voor kleine ruimtes

Kleine ruimtes en veel op te bergen: een echte uitdaging! Maar met slimme opbergoplossingen voor kleine ruimtes kun je die ruimte maximaliseren én het er georganiseerd en ruimtelijk laten uitzien. Klaar voor een aantal geniale opberg ideeën die perfect zijn voor de kleine plekjes? Woonboulevard Heerlen denkt met je mee!

Meubels met meerdere functies

Wat dacht je van meubels die meerdere functies kennen? Een bank die stiekem ook opbergruimte heeft of een salontafel die plots verandert in een eettafel? Die zijn erg geweldig! Ze helpen je de ruimte opgeruimd te houden zonder dat je extra meubels moet toevoegen. Slim, toch?

Verticale opslag

Ga de hoogte in met je opbergskills! Gebruik de hoogte van je ruimte door verticale opslagoplossingen te implementeren. Denk aan coole wandplanken, boekenkasten en hangende organizers. Zo kun je al je spullen een plekje geven zonder dat je vloer meteen vol staat.

opbergoplossingen

Inbouwkasten en kastsystemen

Inbouwkasten zijn geweldig voor het vergroten van opbergruimte in kleine ruimtes. Ze passen perfect en bieden voldoende ruimte voor al je kleren, schoenen en meer. En die kastsystemen met planken die je zelf kan aanpassen? Erg handig, zo kun je de kast precies op maat maken voor wat jij nodig hebt.

opbergmogelijkheden in kleine ruimtes

Slimme organisatie

Opgeruimd staat netjes. Met slimme opbergbakken, manden en dozen houd je alles geordend. Sorteer je spullen, berg ze op in mooie bakken of lades en voilà, weg rommel, hallo netheid!

Gebruik van deuren en muren

Gebruik de  binnenkant van kastdeuren om tassen, sieraden of zelfs schoonmaakspullen op te hangen, door middel van handige haakjes. En waarom niet wat aan de muur bevestigen? Met wall-mounted organizers of haken kun je handige plekjes creëren voor al die kleine spulletjes!

opbergen kleine ruimtes

Echt álles voor in en om het huis

Met deze tips kun je aan de slag met opbergoplossingen voor kleine ruimtes. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen. Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier alles om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten