Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Pak uit met je badkamer

badkamer opfrissen

Heb je net een nieuw huis gekocht en wil je je badkamer opfrissen? Of loop je al een tijdje rond met het idee om de gedateerde badkamer eens goed onder handen te nemen? En ben je wel fan van een beetje kleur? Dan heeft Woonboulevard Heerlen enkele tips voor je om die saaie badkamer van je wat meer schwung te geven. 

Tegels

Kleur
Ja, met zo’n neutraal kleurenpalet aan de muur kun je alle kanten op. Maar het is wel erg veilig. Zoek een mooie balans tussen een knalkleur en rustige tinten. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende kleur bij de douche of badkuip. Wil je nog wat verder buiten de lijntjes kleuren? Pak dan uit met een opvallende kleur voor het voegmateriaal.

badkamer tegels

Reliëf en vorm

Kleur is één. Reliëf en vorm zijn twee! Het brengt net wat meer diepte aan en kan ook een lichte twist aan de kleur geven. Een organisch reliëf geeft het geheel een zachte look and feel. Dit combineert mooi met een rechte tegel. Maar je kunt het ook andersom doen: een tegel met ronde vormen die helemaal vlak zijn.

Kleine aanpassingen

Badmat

Hoogpolig, laagpolig. Een neutraal of een hysterisch kleurtje. Met zo iets eenvoudigs als een badmat kun je in één keer kleur en/of textuur aanbrengen in je badkamer. Bovendien vind je bij verschillende winkels op Woonboulevard Heerlen badmatten met een ludieke tekst of print. Die toveren zelfs bij het ergste ochtendhumeur een lach op je gezicht.

Accessoires

Als we nog kleiner gaan denken dan een badmat, dat zit je al gauw bij de overige accessoires in de ruimte. Van de tandenborstelhouder en beker op de wastafel, tot de handdoeken en de wc-borstelhouder. In een badkamer met hele neutrale kleuren breng je met deze kleine details grote veranderingen aan qua kleur.

Planten en kunstbloemen

Een andere kleine aanpassing vind je in het tuincentrum: planten en (kunst)bloemen! Sommige planten vinden een vochtige ruimte zoals een badkamer de ideale plek om te groeien. Het is ook nog eens goed voor het zuurstof in de ruimte en kleed de boel gezellig aan. Een mooie vaas met kleurrijke kunstbloemen zou je niet zo gauw in de badkamer verwachten, maar dat maakt de impact des te beter. Perfect om een plek met loze ruimte, zoals een hoek of ruimte tussen de wc en de wastafel, op te vullen.

planten en kunstbloemen

Echt álles voor in en om het huis

Met deze tips kun jij jouw badkamer opfrissen. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen. Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier alles om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten