Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Het opfrissen van je interieur

Opfrissen van je huis Woonboulevard Heerlen

Planten die er wat beteuterd bij hangen, stoffige hoekjes die wel iets leuks kunnen gebruiken. Een muur die een ander kleurtje nodig heeft of een nat doekje om het geheel op te frissen. Tijd voor een nieuwe start.

Opfrissen van je huis Woonboulevard Heerlen

Afstand

Misschien heb je ook wel goede voornemens gemaakt voor dit najaar. Zijn er al tig klusjes door je hoofd geschoten. Vaak zijn het van die dingen die je al een langere tijd in je interieur storen, bewust of onbewust. Maak gebruik van deze goede vibe en doe er wat mee.

Je huis opfrissen Woonboulevard Heerlen

Goed kijken

Handen uit de mouwen dus. Loop door je woonkamer en ga eens op verschillende hoeken staan. Kijk goed. Neem er de tijd voor. Wat valt je op? Als dit niet werkt kun je ook foto’s maken, dat geeft je weer net een andere kijk op dingen. Wat is mooi en wat is minder leuk? Is er een oplossing voor te vinden? Zou een mooie accessoire toevoegen het geheel oppeppen? Een andere accentkleur erbij voor een totaal nieuw gevoel? Of is het gewoon een kwestie van wat opruimen en juist dingen weghalen?

Je huis opfrissen Woonboulevard Heerlen

Opfriscursus

Met kleine aanpassingen kun je al veel doen. Maak een lijst van de veranderingen die je zou kunnen doorvoeren en begin gewoon. Werk kamer voor kamer, van groot naar klein. Zo zie je meteen resultaat en ben je gemotiveerd om door te gaan. Veel plezier met je opgefriste interieur.

Je huis opfrissen Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!