Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Ode aan de hoekbank

Ode aan de hoekbank

Of je nu alleen woont, en een knus hoekje wilt om te studeren of werken. Of met z’n tweetjes een hangplekje nodig hebt voor het Netflixen. Of met een heel gezin gebruik maakt van de bank. Een hoekbank heeft iets knus, iets huiselijks. Zelfs voor de hond of kat (wanneer die op je bank mogen) is dat hoekje een felbegeerd plaatsje waar je vaak met ze om zal moeten wedijveren. Dit is onze ode aan de hoekbank.

Ode aan de hoekbank

Wij geloven dat er een hoekbank is voor iedereen. Zelfs in een kleine ruimte kun je kiezen voor een slanke variant met aan een zijde van de bank een chaise longue. Twijfel je of een bank wel goed past in je kamer, plak dan eens met papiertape de afmetingen op je vloer af. Qua kleur, stijl en materiaalkeuze kun je het zo wild maken als je zelf wilt. DFS heeft een prachtige collectie voor je klaarstaan.

Ode aan de hoekbank

Het leven van je bank

Tijdens de elf jaar die je een bank gemiddeld gebruikt, maakt hij veel van je leven mee. In die tijd kijken families 3135 films op de bank en hebben 2299 uur aan telefoongesprekken. Een sofa is getuige van 2105 kusjes, 421 keer zoeken naar de afstandsbediening, en het lezen van het equivalent aan zestien weken aan boeken. Als je er zo over nadenkt is hij bijna een deel van je gezin, dus wanneer je je bank kiest, moet je er ook echt verliefd op worden. Ga maar eens bankdaten bij Sijben of Sanders Meubelstad.

Ode aan de hoekbank

De hoekbank of toch de U?

Groot gezin? Deense dog die erbij wil liggen? Lange tienerjongens die hun benen ongegeneerd uitstrekken? Misschien is een hoekbank dan nog niet genoeg. Wat is er beter dan één hoek? Twee hoeken natuurlijk. Heb je de ruimte, overweeg dan een u-bank. Probeer maar eens uit bij Seats and Sofas. Zo’n grote bank is best bepalend voor je interieur en het is dan ook een goed idee om wat kleurstalen van je bestaande inrichting mee te nemen om zeker te zijn dat hij er helemaal bij gaat passen.

Ode aan de hoekbank

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!