Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Hoe kies je de fijnste slaapbank? Zo:

Overdag is hij een stijlvolle en comfortabele bank, maar ’s nachts … s’ nachts tovert hij zich om tot een heerlijk bed. Als je graag een extra slaapplek wilt voor wanneer je gasten krijgt, maar geen kamer kunt of wilt bestempelen als logeerkamer, is een slaapbank een uitstekende optie!

Een goede slaapbank kan wel even een investering zijn dus denk er goed over na. Dat wil trouwens niet zeggen dat je geen waar voor je geld krijgt: je koopt immers twee meubels ineen en daarmee kom je doorgaans juist weer wat voordeliger uit. We geven je even wat stof tot nadenken!

Slaapbank of slaapbankje?
Om te beginnen kun je je afvragen of je een één- of tweepersoons slaapbank nodig hebt. Dat hangt af van de gasten die je verwacht te ontvangen, maar natuurlijk ook van de beschikbare ruimte. Wist je dat er zelfs superstijlvolle fauteuils zijn, die je kunt omtoveren tot eenpersoonsbed? Ideaal voor een krappe kamer! Kijk maar eens bij Beter Bed.

De zit- en ligtest
Hoe een bank of bed aanvoelt is alles, en daarvoor ga je natuurlijk het beste even langs de Woonboulevard! Beddenreus heeft een leuk assortiment aan slaapbanken die je vaak niet eens hoeft aan te passen. Beddengoed erop, en klaar!

Dag en nacht stijlvol
Comfort is zeker belangrijk, maar ook voor een slaapbank geldt: looks matter! Neus eens lekker rond tussen de opties. Metalen frame of helemaal van stof? Te gek printje of Scandinavische eenvoud? Luxueus fluweel of makkelijk schoon te houden polyester? De keuzes zijn eindeloos en de beste optie past bij jou, je levensstijl en je inrichting. Veel zit- en ligplezier!

Aanbevolen berichten