Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Hoe maak je jouw interieur bijzonder? Durf te durven!

Hoe maak je jouw interieur bijzonder? Durf te durven!

Zoals jij is er maar één. Dat vinden we fantastisch, want unieke mensen hebben unieke smaken en uit al die ideeën komen de mooiste interieurs voort. Daarom hopen we dat jij je creativiteit niet beteugelt wanneer het tijd is voor het herinrichten van een ruimte. Als we durven de conventies los te laten en keuzes maken die misschien spannend zijn, ontstaan vaak de meest bijzondere interieurs.

Het is een bij elkaar geraapt zootje. De kleuren matchen niet, of juist te veel. Je voelt je niet blijer of kalmer wanneer je naar je inrichting kijkt. Herken jij jezelf in een van deze situaties? Geen zorgen, we gaan er samen iets moois van maken.

Witte doos

Tijd om het te hebben over je muren… Begrijp het niet verkeerd: witte interieurs kunnen prachtig zijn. Maar wees eerlijk: heb je alles wit gekalkt omdat dat in je designplan pastte, of omdat het gewoon, uh, gemakkelijk was? Men is snel bang voor kleur op de muur, want wat als het gaat vervelen, of te donker oogt? Vertrouw op je innerlijke stylist, je weet best wat je mooi vindt en blijft vinden, en een goed gekozen muurkleur is een powerstatement. Je meubels kies je om er óf perfect bij te passen, óf ermee te contrasteren. Jysk helpt je verder met hun fijne meubelcollectie.

Je moet het kunnen voelen

Letterlijk dan. Textuur gaat jouw saaie interieur een lift geven. Ook een gedimd kleurenpalet gaat door het toevoegen van wisselende materialen en texturen leven. Ga eens een kijkje nemen bij de banken van Knibbeler en je merkt meteen hoe de verschillende materialen een andere sfeer uitdrukken. Textuur kun je overal toepassen, op je wanden (houten panelen), in kussens (zacht vachtje) of in decoratie (glanzend metaal).

Maar wat als ik spijt krijg van mijn bijzonder interieur?

Tja, het zou kunnen gebeuren. Wij achten de kans klein, want jij gaat met hart en ziel voor je project en je kamer zal als een stukje van jezelf gaan voelen. Mocht het nu toch echt tegenvallen, dan is er nog geen nood aan de man. Je interieur groeit met je mee en zal nog wel enkele keren veranderen in je leven. Gewoon die verfkwast oppakken, je bank in een andere positie proberen, je decoratie switchen (ga eens inspiratie opdoen bij Montèl of Trendhopper) en voor je het weet is het beter dan ooit tevoren. Dat is nog altijd minder jammer dan almaar tegen die saaie inrichting blijven aankijken.

Hoe maak je jouw interieur bijzonder? Durf te durven!

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!