Iedere dag dierendag in je huis

Dierendag

Ja, met dierendag wordt je harige, gevederde of geschubde maatje nog net wat meer verwend dan andere dagen. Maar eerlijk is eerlijk: iedere dag is het dierendag. Bij Woonboulevard Heerlen zijn we van mening dat je overal in huis je liefde voor (huis)dieren terug kunt laten komen. Hoe? Zo!

Woonkamer

In de filmrol van je telefoon staat sowieso een hele rits foto’s van je huisdier. Leuk voor jezelf, maar waarom zou je de mooiste niet aan de muur hangen? Maak een selectie, lijst ze in en hang ze speels of juist strak naast elkaar op. Heb je geen huisdier? Neus eens rond bij Leen Bakker, daar hebben ze prachtige posters van dieren en natuur. Van tropische vogels tot the big five.

Keuken

Liefde gaat door de maag, ook bij dieren. Voor dierendag kun je je in de keuken uitleven en zelf koekjes bakken voor je hond. Online kun je allerlei recepten vinden hiervoor. Voor de warmere dagen vind je bij Pet’s Place ook ijs en andere lekkernijen speciaal gemaakt voor dieren. Wedden dat je viervoeter niet meer weg wil uit de keuken zodra ‘ie doorheeft dat er iets lekkers in de oven ligt voor hem? Pure verwennerij!

Kinderkamer

De liefde voor dieren wil je natuurlijk ook doorgeven aan je kids. Van vrolijk behang met jungledieren erop tot super zachte dierenknuffels tot speelgoed. Bijna íedere winkel op Woonboulevard Heerlen heeft wel kinderitems in dierenthema. Bovendien vind je bij Prenatal allerlei leerzame kinderboeken die je kleine kennis laten maken met het dierenrijk.

Tuin

Dieren komen graag buiten om even hun energie kwijt te raken of juist lui in het zonnetje te liggen. Verwen ze met een aantal speeltjes en creëer een vaste plek waar ze heerlijk kunnen dutten. Ben je handig? Klus dan zelf een buitenverblijf in elkaar van materialen die je vindt bij Praxis: van een houten hondenhok tot een grote volière voor je favoriete vogels.

Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!