Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Kinderkamer verlichting: sfeervol, handig én veilig!

Kinderkamer verlichting

Een kinderkamer is meer dan alleen een ruimte om te slapen. Het is een plek waar kinderen spelen, leren en hun verbeelding de vrije loop laten. De juiste kinderkamer verlichting kan een wereld van verschil maken! Het is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de veiligheid en functionaliteit van de ruimte. En voor al die belangrijke aspecten heeft Woonboulevard Heerlen een aanbod. Lees maar mee!

Nachtlampje

Alleen zijn in het donker kan akelig zijn. Een nachtlampje is daarom een essentieel onderdeel van de kinderkamer verlichting. Het biedt een zachte gloed met warm licht die groot genoeg is om de kamer herkenbaar te maken in het duister. Om het nog comfortabeler te maken, zijn er nachtlampen met leuke vormen, zoals sterren, dieren of vliegtuigen. Ook leuk: een nachtlamp die bewegend licht door de kamer verspreidt.

Plafondlamp

Een opvallende hanglamp in de verlichting voor de kinderkamer kan de ruimte tot leven brengen, overdag en ‘s avonds. Er is altijd een kleurrijke lampenkap of vrolijk design die bij het thema van de kamer past. Met een peer die van kleur kan veranderen, maak je het feest écht compleet.

Bed- of leeslamp

Voor kinderen die graag voor het slapengaan nog (stiekem) een paar bladzijden uit hun favoriete boeken willen lezen, is een bed- of leeslamp onmisbaar. Een lamp met een buigbare arm is gemakkelijk te richten, zodat er genoeg ligt op het boek valt en het licht niet storend is voor anderen.

Veilig naar de wc óf het grote bed

Ook buiten de kinderkamer is verlichting belangrijk. Ook in de late uurtjes kunnen kids nog actief zijn. De een wordt wakker omdat ‘ie naar de wc moet, de ander ligt liever in het grote bed van pap en/of mam. Een zacht licht, zoals een nachtlampje, op de gang kan ongelukken of valpartijen voorkomen.

Echt álles voor in en om het huis

Ga direct aan de slag met de kinderkamer verlichting bij jou thuis. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen! Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

Buitenkeuken ideeen
Ontdek de perfecte buitenkeuken: Ideeën voor een culinaire zomeravond!

Een zomerse barbecue organiseren begint met de juiste apparatuur, zoals een geschikte barbecue die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg ook aanvullende opties zoals een buitenkeuken voor extra culinaire verrassingen. Meubels spelen een grote rol in het comfort van je gasten, dus zorg voor voldoende zitplaatsen en gebruik kussens om de sfeer te verhogen. Tafelaankleding, waaronder tafelkleden, servetten en decoraties zoals kaarsen, dragen bij aan de algehele uitstraling van de barbecue. Lees meer!