Je eigen verborgen relax plekje in huis, zo doe je dat:

Of je nou strest door werk of strest doordat andere mensen stressen, als je de woonkamer deelt met je gezin is de kans groot dat je af en toe liever even op de Noordpool zou zitten. Dan wordt het tijd om jou je stressvrije ruimte te geven. Ontsnappen in eigen huis, en even lekker afschakelen.

Heb je een klein zolderkamertje waar je niets mee doet? Of misschien zelfs wel een schuurtje dat leeg staat? Claim het voor jezelf: we gaan een toevluchtsoord maken speciaal voor jou. Laat 2021 het jaar worden waarin jij je eigen relaxplek hebt waar niemand je kan storen.

De relaxruimte

Als eerste bedenk je natuurlijk waar jij je plekje wilt gaan maken (een relaxruimte naast de speelkamer van de kinderen is waarschijnlijk niet de beste plek om tot rust te komen). Heb je voldoende ruimte, ga dan voor een relaxbank. DFS Heerlen heeft genoeg keuze dus neem zeker een kijkje! Wil je de luxe van een relaxbank ervaren ga dan voor de Loretto 3-zitter handbediende recliner. Lekker het voeten steuntje omhoog! Maar wie weet word jij pas ‘zen’ als je met je billen op de grond zit, al mediterend op een matje.

Natuurlijke meubels

Meubels van natuurlijke materialen stralen warmte en rust uit maar zijn ook duurzaam. Denk aan een houten tafeltje in plaats van een glazen. Dit geeft meer innerlijke rust en daar gaan we natuurlijk voor. Bij Woonsquare hebben ze de perfecte houten salontafels voor jouw eigen plekje. Zorg dat je in je relax-ruimte alleen spulletjes neerzet die je ook echt gebruikt zodat het geen rommeltje wordt, anders is het relaxen er al snel vanaf. Een plantje hier of daar fleurt de boel lekker op. Leuk weetje: planten verhogen het zuurstofgehalte en verbeteren de luchtkwaliteit. Je kunt natuurlijk buiten gaan zitten voor de mooie geluiden van de natuur, maar ja met dat belabberde weer in Nederland zit je daar niet op te wachten. Dan maar een natuurgeluiden-playlist op Spotify.

Finishing touch

Nu jij je eigen plekje hebt gecreëerd moet je er natuurlijk met volle teugen van gaan genieten. Kruip met een spannend boek op je relaxbank of ga ongestoord Neflixen. Om de volledige ontspanning te bereiken is er nog maar een ding nodig… Wat zal dat zijn? Eten natuurlijk! Een lekker broodje van Boer Biet misschien? Op jouw verborgen relaxplek kijkt niemand met je mee en pak je iets wat jij lekker vindt! Jouw geheimpje: je hoeft niet op die vervelende calorieën te letten!

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!