Klussen in de vakantie: kinderkamer make-over

Kinderkamer make over

Nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Wij hebben het perfecte idee voor je: geef een van de ruimtes in je huis een make-over. De slaapkamer van je kind bijvoorbeeld! Dus, aan de slag met behang, verfrollers en accessoires! En waar vind je dat alles? Juist, bij Woonboulevard Heerlen. Je kunt thuis meteen aan de slag.

 

Bijzonder behang

Met een middagje behangen kun je de slaapkamer van je kleine in no-time transformeren. Je stapt zomaar binnen in een jungle met prachtige paradijsvogels, een onderwaterwereld of het heelal. Bij de speciaalzaken op Woonboulevard Heerlen heb je meer dan genoeg keuze in behang. Een behang met reliëf maakt de muur nog eens extra bijzonder.

Behang

Levendig kleurenpalet

De wereld van kinderen is hartstikke kleurrijk en dat mag zeker terugkomen in hun slaapkamer. Felle kleuren zijn speels, maar niet altijd even makkelijk te combineren. Zoek daarom een mooie balans in kleuren en materialen. Een goede basis is een kleurenpalet van drie kleuren. Wil je liever dat de slaapkamer een oase van rust vormt? Maak de basis van het kleurenpalet dan neutraal, dan kun je altijd nog kleuraccenten toevoegen. Ook dat geeft een speels effect aan de ruimte!

Beeldig beddengoed

Een van de kleuraccenten kan het beddengoed zijn. Het leuke aan beddengoed is dat je dit heel gemakkelijk kunt veranderen. Zo geef je iedere keer weer een iets andere twist aan de look and feel van de slaapkamer. Speel met structuren en materialen en wordt het wat kouder, dan kan een dikke sprei de ruimte dat extra beetje warmte geven.

Beddengoed

Licht

Van een rustgevend nachtlampje op het dressoir tot een speelse plafondlamp met lichteffecten. Ook met het vervangen van lamp of lampenkap krijgt de slaapkamer een compleet andere uitstraling. Een gevlochten lampenkap geeft een speels schaduwspel op de muur. En wat dacht je van een lamp met bewegende elementen?

Handen uit de mouwen dus tijdens de voorjaarsvakantie! Maak samen met de kids één rondje over Woonboulevard Heerlen en je hebt alles in huis om van start te gaan met de metamorfose.

kamer

Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!