Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Kom tot rust in de badkamer

In welke ruimte kun je even tot jezelf komen? Waar kun je je opladen voor een nieuwe dag of juist afschakelen van je dagelijkse beslommeringen? In de badkamer natuurlijk. Creëer je eigen spa, gewoon in je eigen huis.

Verwen je zintuigen

In een spa draait het om meer dan persoonlijke verzorging alleen. Alle zintuigen doen mee. Verwen je ogen met een mooie, rustgevende omgeving en je neus met de lekkerste geurtjes. Een muziekje op de achtergrond brengt je in andere sferen en op het houten plankje dat gezellig op je bad rust, staat een hartverwarmend kopje thee. En wat voel je? Oogstrelende materialen als marmer worden verzacht door de mooiste stoffen: een fluffy badmat en zachte handdoeken om in weg te duiken maken je douche- of badritueel helemaal af.

Helemaal nieuw

De luxe van een nieuwe badkamer? Probeer een plek te vinden voor alles wat je nodig hebt om de dagelijkse sores van je af te kunnen spoelen. Ben je iemand die geniet van een lekker bad of juist liever snel onder een heerlijke douche springt? Behoefte aan een grote wastafel of is een klein exemplaar prima? Wc, ja/nee? Denk goed na over je wensen en vind de juiste plek ervoor. En lukt het niet om alles in de bestaande ruimte te proppen? Wie weet kun je een deel van de naastgelegen kamer erbij betrekken of lukt het in een andere ruimte in huis wel. Alles om de badkamer van je dromen te realiseren.

Aanbevolen berichten

kinderspeelhoek
Bouw een te gekke kinderspeelhoek!

Een artikel vol inspiratie voor ouders! Leer hoe je een fantasierijke speelhoek, een gezellige leeshoek en een avontuurlijke buitenspeelruimte voor je kind kunt creëren. Ontdek slimme tips voor kleine ruimtes en laat je inspireren!