We gaan op vakantie en we gaan naar … huis!

Hoe krijg je dan een vakantiegevoel in je eigen huis? Nou, wij hebben wel wat ideetjes hoor: lekker eten, een nieuwe taal leren in je woonkamer, of je pakt groot uit en maakt een spa in je eigen badkamer. Trek je bikini maar alvast aan hoor!

De leukste woonkamer

Je begint natuurlijk met een make-over voor je woonkamer, zodat je een eigen relaxplekje creëert. Van een lekkere bank tot een opbergpoef voor het speelgoed van de kinderen, (zodat je daar niet over blijft vallen): bij CASA vind je van alles om je woonkamer te decoreren. Wees creatief en tover je woonkamer om tot een luxe vakantiehuisje. Vergeet natuurlijk niet dat ene leuke tapijtje of een lekker zacht dekentje om onder te kruipen als het in de avonduren weer wat afgekoeld is en je graag de buitendeur open wilt houden.

Je eigen wellness in huis

Je badkamer inlopen met het gevoel dat je in een 5-sterren hotel bent: klinkt goed toch? Het is natuurlijk de bedoeling om tot rust te komen, en dat gaat niet als je alle kleuren van de regenboog gebruikt. Ga voor één tint en combineer dit met materialen in hetzelfde kleurspectrum. Het pronkstuk is natuurlijk je douche, en het allerfijnst is toch wel een inloopmodel mét regendouche. Voor die superluxe feel maak je het af met ledverlichting. Bij X²O hebben ze een breed assortiment aan inloopdouches, maar als je de ruimte hebt kun je natuurlijk ook voor een ligbad gaan!

Smullen maar!

Het is vakantie en dan heb natuurlijk je geen zin om iedere keer zelf je lunch te maken. Een lekker broodje is altijd een goede oplossing: wist je dat je bij Subway een broodje kunt bestellen van maar liefst 30cm? Of een lekkere wrap of salade bijvoorbeeld, keuze genoeg! Oh, en vergeet niet de lekkere chocolate chip cookies, want als je jezelf tijdens je vakantie niet mag verwennen, wanneer dan wel?

Aanbevolen berichten

tuin voorjaarsklaar maken
Goed voorbereid je tuin voorjaarsklaar maken, zo doe je dat!

Bereid je tuin optimaal voor op het voorjaar! Ontdek bij Woonboulevard Heerlen alles wat je nodig hebt: van bloempotten en watervoorziening tot scherp gereedschap en snoeitips. Creëer een speelse tuin met plantenbakken, check je tuinslang, slijp je gereedschap en snoei waar nodig. Maak je tuin klaar voor het groeiseizoen met het diverse aanbod van meer dan 50 winkels. Bezoek Woonboulevard Heerlen voor inspiratie en benodigdheden. Tot snel!