Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Meubelstress, wat nu?

Als je nieuwe meubels gaat aanschaffen, wil je natuurlijk nog jaren tevreden zijn met je aankoop. Er komen dan nogal wat keuzes op je af: hoeveel je wil besteden, welk materiaal geschikt is voor jouw woonsituatie en wat er eigenlijk bij je inrichting past. Niet stressen, wij geven je de belangrijkste richtlijnen.

Op de inspiratiepagina van de Woonboulevard is er van alles te vinden over het kiezen van de juiste inrichting en meubels. Wil je bijvoorbeeld meer weten over het aanschaffen van een bank, een bijzettafeltje, of fauteuil? Wij hebben de research alvast voor je gedaan!

Functioneel of decoratief?

De woonkamer leuk aankleden is natuurlijk belangrijk, maar je moet voor jezelf nagaan of je of je in dat schattige dressoir wel al je spullen kwijt kunt. Hou daarbij ook rekening met de behoeftes van je medebewoners, dat scheelt een hoop rondslingerende rommel achteraf. Bij Sijben vind je een ruime keuze aan kasten en ga je zeker slagen. Tip: zorg dat óf de kleur, óf het materiaal ergens anders in je inrichting terugkomt, dat oogt het niet als een bij elkaar geraapt zootje.

Paniek in de fabriek

Wanneer je op internet naar meubels zoekt zie je de prijzen al snel oplopen. Wil dat zeggen dat je met een kleiner budget geen prachtbank kunt aanschaffen? Nee hoor. Neem maar eens een kijkje bij Seats and Sofas voor een ruim assortiment aan banken. Geen duizenden euro’s op de bank nodig dus! Wel even twee keer denken als je kinderen of huisdieren hebt, dat je niet gaat voor lichte kleuren of delicate stoffen.

Inspiratieloos?

Zit je thuis steeds maar om je heen te kijken en weet je maar niet wat je nu precies wilt? Dan is er niks beter dan een dagje window shoppen op de Woonboulevard om inspiratie op te doen. Ga eens binnen bij winkels waar je nog niet eerder bent geweest voor een frisse blik. Oh, en wist je dat oktober de woonmaand is? Gedurende deze maand worden er allerlei speciale deals voor meubels bekend gemaakt! Dus wij weten nu al wanneer aan die woonkamer-make over beginnen.

Aanbevolen berichten