Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Waarom binnen koken als je buiten de chef-kok kunt uithangen?

Het zonnetje schijnt en we kunnen eindelijk lekker luchtige kleren aan. Dat kan maar één ding betekenen: het is zomer! Tijd om de tuin voor te bereiden op het zonnige weer van de aankomende periode. Zodra de temperaturen stijgen, willen we het liefst zo veel mogelijk buiten zijn.

Eindelijk we hebben weer de mogelijkheid om buiten te koken! Outdoor Cooking is een trend die vanuit Amerika hierheen is komen waaien. In Nederland hebben wij dan nu ook een enorm breed assortiment aan barbecues en grills voor in de tuin. Ben jij benieuwd welke het beste bij jou past? Daar gaan we je even bij helpen.

Let’s cook!

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Keukenhuis. De laatste jaren is er een flinke ontwikkeling geweest op het gebied van buitenkeukens, en de outdoor kitchens van Boretti zijn het neusje van de zalm. Hiermee kan iedereen zich voelen als meesterchef Gordon Ramsey. Of je gaat simpelweg voor een unieke barbecue in de vorm van een emmer van Blokker Tuin. Een onwijs leuke toevoeging aan je tuin als je budget kleiner is!

Jummie!

Geroosterde marshmallows: wie houdt er nu niet van? Gezellig met zijn allen rond de vuurschaal, ouderwets aan een stokje of op een lange spies. Leenbakker heeft prachtige schalen in hun assortiment. Je kunt er trouwens ook stokbroodjes of gepofte aardappels op maken! En oh ja: ben een beetje voorzichtig, we stellen ons niet verantwoordelijk voor aangebrande vingers.

En buiten smaakt het eten toch veel lekkerder?

Er zijn allerlei manieren om buiten je gerecht klaar te maken, je kunt zelfs de kinderen vragen om te helpen. Mocht je denken, de kinderen in de buurt van mijn dure barbecue: dacht het niet, dan kun je voor de kids een wegwerpbarbecue aanschaffen. Keukenkampioen heeft allemaal tips over de verschillende manieren van buiten koken. Neem zeker een kijkje want het wordt smullen!

Aanbevolen berichten